,,David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a ,,gabonaagyúságról" írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette...Ez a könyv - tetszik vagy sem - egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán....
ár a könyvön:
Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4800 Ft
online ár:
Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
,,David Perlmutter neurológus és táplálkozástudós, számos könyv szerzője a ,,gabonaagyúságról" írta új könyvét. Mondanunk sem kell, hogy zajos nemtetszés-nyilvánítások közepette...Ez a könyv - tetszik vagy sem - egy újabb repedést ütött a nyugati táplálkozás piramisán. Pedig nem tett semmi rosszat, csak összefoglalta a kutatók által már jól ismert tényeket arról, hogy az Alzheimer-kór és általában a demenciák, illetve a Parkinson-kór és egyéb neurodegeneratív betegségek fő okozói a finomított szénhidrátok. ..A szerző pontról pontra levezeti, hogyan okoz a finomított szénhidrátok fogyasztása először inzulinrezisztenciát, majd metabolikus szindrómát,és az így megemelkedett gyulladásszint végül miként idézi elő az agy szó szerinti zsugorodását és összezavarodott működését...Persze, Perlmutter szavaival élve, nem lehet azért hibáztatni az embereket, mert eddig a ,,szakértőkre" hallgattak. Egy ideje azonban másféle szakértők is felbukkantak, nem csak a hivatalos orvostudomány dogmáit szajkózók. Remélhetőleg előbb-utóbb az ő fülükbe is eljut az új kor új tudományának híre, talán éppen e könyv révén." Dr. Szendi Gábor, a kötet szaklektora
Dr. David Perlmutter amerika neurológus, tagja a neurológus kamarának, a Perlmutter Health Center elnöke Floridában. Társalapítója és elnöke a Perlmutter Brain Foundationnek és tagja az American College of Nutrition szervezetnek is. Számos díjat nyert el munkássága során, így a Linus Pauling Award és a Humanitarian of the Year büszke birtokosa is. Tudós, aki az idegrendszeri rendellenességek megelőzésének alternatív és hagyományos megközelítésével foglalkozik.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.
Az Ön adatainak védelme és a felhasználói élmény javítása érdekében weboldalunk különböző sütiket (cookie) használ.
Az "Összes elfogadása" gomb megnyomásával elfogadja a sütik használatát. A "Testreszabás" gomb megnyomásával a sütikről részletes információkat olvashat és egyedileg beállíthatja azokat.
Cookie-k és Adatvédelem
Mik azok a sütik (cookie-k)?
A cookie-k szöveges fájlok, amelyek egy weboldal információit tárolják a számítógépen. Kétféle sütit különböztetünk meg: az első
az oldal működéséhez elengedhetetlenül szükséges, a másik pedig a magasabb szintű felhasználói élményhez szükséges.
Elengedhetetlen sütik
Ezeknek a sütiknek mindig be kell lenniük kapcsolva, mivel segítenek a felhasználói fiókkal kapcsolatos műveletekben és az
adatvédelmi beállítások tárolásában.
Személyre szabottabb és relevánsabb hirdetések
Az alábbi cookie-k használatával hozzájárulhat a személyre szabottabb és relevánsabb hirdetések megjelenítéséhez, valamint
segíthet nekünk jobban megérteni és fejleszteni az oldalunk teljesítményét.