Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  eKönyv  >  Gasztronómia  >  Szakácskönyvek  >  

Julie Morris

Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi]

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Megjelenés: 2016. április 29.
ISBN: 9789635295364

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3190 Ft


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2967 Ft
Sikeres rendelés után azonnal letölthető.
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Goscinny - Morris

Goscinny - Morris - Lucky Luke 3. - Dalton mama
1104 Ft
1299 Ft
15%
megtakarítás

Leiner Laura

Leiner Laura - A SZENT JOHANNA GIMI 3. - EGYEDÜL
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

Leiner Laura

Leiner Laura - A Szent Johanna gimi 4. - Barátok
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

Leiner Laura

Leiner Laura - A SZENT JOHANNA GIMI 5. - REMÉNY
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Olvasson bele a(z) Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi] című könyvbe!

A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN. Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? ,,Van valami különleges ezekben az ételekben... olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető." Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig... ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is! A szerzőről A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Women's Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...