Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Egyéb  >  

Molnár B. Tamás (szerk.)

Gault&Millau Étteremkalauz 2012 - Magyarország

Kiadó: ENFYS KFT
Oldalszám: 500 oldal
Megjelenés: 2012. május 07.
Kötés: Fűzött
ISBN: 9772063283003

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2125 Ft     2500 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1950 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

MOLNÁR TAMÁS

MOLNÁR TAMÁS - Keresztény humanizmus
2550 Ft
3000 Ft
15%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - A mangalica
4666 Ft
5490 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Melyik Magyarország legjobb étterme? Hol a legjobb a halászlé? Hol vernek át a roston sült fogassal? Megérkezett a világ egyik legfontosabb, legtekintélyesebb étteremkalauza, a Gault&Millau [gó-é-mijó], és profi tesztelői végigették az országot. Ennél alaposabb helyzetkép még sosem készült a hazai vendéglátásról.

Több mint háromszáz éttermet tesztelt, több mint száz borászatot értékelt a szerkesztőség, és szó esik még sörökről, pálinkákról, szállodákról. A Gault&Millau-nál a legfontosabb szempont a minőség. Aki a gasztronómiában a minőségre utazik, ebből a kalauzból biztonsággal tájékozódhat.

With more than 300 English resumes.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...