Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Egyéb  >  

Jacsmenik Gyula

Szőlészet, borászat a kiskertben.

Kiadó: Csengőkert Kiadó
Megjelenés: 2016. április 27.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155237850

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

679 Ft     799 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 623 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Boruzs János, Jacsmenik Erika

Boruzs János, Jacsmenik Erika - Táblás játékok
679 Ft
799 Ft
15%
megtakarítás

Boruzs János, Jacsmenik Erika

Boruzs János, Jacsmenik Erika - Passziánszok
679 Ft
799 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A szőlőtermesztésnek és a borkészítésnek Magyarországon évezredes hagyománya van. A bor mindig kitüntetett szerepet kap asztalunknál, és társasági összejöveteleink, ünnepeink elmaradhatatlan kelléke. A gyakorlott kertészkedők közül bizonyára már sokan megpróbálkoztak csemegeszőlő vagy borszőlő termesztésével, és egyre többen akadnak olyanok, akik házi bor készítésébe is belevágtak. Egy kerttulajdonos számára kevés nagyobb büszkeség lehet, mint hogy a szőlője telepítésétől, gondozásától kezdve a szüreten át a saját, zamatos borának megkóstolásáig végigkövetheti munkája gyümölcsének kialakulását. A sorozatunkban megjelent Szőlészet, borászat a kiskertben című könyv mindazoknak a ház körüli, hétvégi vagy hobbikerttel rendelkező kertbarátoknak szól, akik családjuk számára maguk termelik meg a gyümölcsválasztékot bővítő ízletes csemegeszőlőt, vagy kedvtelésből foglalkoznak szőlészettel, házi bor előállításával. A könyv a kezdők számára is könnyen követhetően mutatja be a szőlő telepítésének lépéseit, művelésének módjait, metszésének, ápolásának fortélyait, mindezt ábrákkal, rajzokkal szemléltetve. A Borászat című rész betekintést ad a borfogyasztási szokásokba, és megismertet a fehér-, illetve vörösbor készítésének technikájával, valamint a borkezelési eljárásokkal. Ízelítőt kaphatunk a borbírálat szempontjaiból és a bor és vendéglátás kapcsolatából is.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...