Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

20 séf 100 recept-Nem csak ínyenceknek

Kiadó: HETI VÁLASZ KIADÓ KFT
Oldalszám: 296 oldal
Megjelenés: 2014. december 04.
Méret: 215 mm x 265 mm
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789631209891

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5015 Ft     5900 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4602 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Felcsiki Tünde

Felcsiki Tünde - Mentes pillanatok szakácskönyv
3808 Ft
4480 Ft
15%
megtakarítás

CARLIN, ÁINE

CARLIN, ÁINE  - LEGYEN VEGÁN
2200 Ft
4400 Ft
50%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Hungarian dessert book
5592 Ft
6990 Ft
20%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Joss Stirling

Joss Stirling - Lélektársak - Phoenix #
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás

Cora Carmack

Cora Carmack - Szakítópróba #
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv, a szerzők a Magyar Konyha magazin újságírói. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp és ötlet, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek. Mellette a tanulságos és olykor meglepő életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba. Az elmúlt években a magyar gasztronómia "forradalmi" változásokat ért meg. Lett három Michelin-csillagos éttermünk, két magyar séf is bekerült a Bocuse d'Or szakácsverseny lyioni döntőjébe, 2016-ban pedig Budapest rendezheti a kulináris világ legnagyobb presztízsértékű séfversenyének európai döntőjét. A könyvből azokat a szakácsokat ismerhetjük meg, akiknek ebben a fejlődésben oroszlánrészük volt.
Aki átböngészi az interjúkat, bele-belekóstol az ételekbe, meglepő felfedezést is tehet. Az útkeresés, a szemléletváltás, a rengeteg vita ellenére a magyar étkezési kultúra egy és oszthatatlan. Élő szövet, amely folyamatosan változik, valódi értékei búvópatak módjára mindenütt felfedezhetők. Nincs ugyanis százféle magyar konyha, csak kettő: a jó meg a rossz.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...