Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

.

222 KÖNNYŰ RECEPT - OLASZ KONYHA

Kiadó: Kossuth Kiadó
Oldalszám: 504 oldal
Megjelenés: 2014. január 23.
Méret: 218 mm x 218 mm x 12 mm
ISBN: 9789630975803

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5941 Ft     6990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 5452 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Jamie Oliver

Jamie Oliver - OLASZ KAJÁK
5941 Ft
6990 Ft
15%
megtakarítás

Jamie Oliver

Jamie Oliver - Jamie magazin 12.
761 Ft
895 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Csernus Imre Dr.

Csernus Imre Dr. - A NŐ
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

Halász Margit

Halász Margit - Gyöngyhomok
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

Halász Margit

Halász Margit - Éneklő folyó - CD melléklettel
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetikmeg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha zseniálisan egyszerű, nemzedékről nemzedékre örökített fogásait. Mario Batali előszava Az olasz konyhát nem lehet egyetlen egységként elképzelni. A közel hatvanmillió lakosú Olaszország még annál is több kulináris tradícióval rendelkezik, mint ahány régió van a félszigeten. Egyetlen régión vagy tartományon belül is számos különböző variációja létezhet ugyanannak a receptnek. Ebből következik az az elképesztő gazdagság és változatosság, amely az olasz gasztronómiát jellemzi. A regionális és a helyi konyha nagyon különbözhet egymástól. A receptek közös jellemzője a kiváló minőségű, friss alapanyagok kombinálása a viszonylag egyszerű elkészítési módokkal, ami egészséges és ízletes ételeket eredményez. Az Academia Barilla főszakácsai ebből a gasztronómiai örökségből merítve választották és próbálták ki ezeket a recepteket a különböző itáliai régiókból. Az elkészült ételek az ízek, zamatok és aromák olyan gazdagságát tárják fel előttünk, amilyennel kevés ország dicsekedhet

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...