Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ

33 LÚGOSÍTÓ FINOMSÁG /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Kiadó: TÓTHÁGAS KIADÓ
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2013. április 18.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635904792

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1259 Ft     1399 Ft

10% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1161 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ - 33 HALÉTEL
1189 Ft
1399 Ft
15%
megtakarítás

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ - 33 VENDÉGVÁRÓ ÉTEL
1189 Ft
1399 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

MARÉK VERONIKA

MARÉK VERONIKA - Boribon kirándul
1487 Ft
1750 Ft
15%
megtakarítás

MARÉK VERONIKA

MARÉK VERONIKA - Boribon autózik
1487 Ft
1750 Ft
15%
megtakarítás

Mary Pope Osborne

Mary Pope Osborne - KALÓZOK HAJÓJÁN - CSODAKUNYHÓ 4.
1351 Ft
1590 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében a lúgosító ételek rejtelmeibe nyerhet bepillantást a sütés-főzést kedvelő olvasó. Napjainkban egyre nagyobb teret kap az egészséges táplálkozás fontossága, például, hogy az egyre inkább elsavasodó szervezetünket (melynek következtében többféle betegség is kialakulhat) megfelelő mértékben lúgosítsuk. A leginkább savasító élelmiszerek közé tartoznak a húsok, halak, sajtok, tészták, a tojás és a szénsavas üdítők. Most olyan lúgosító ételeket szeretnénk Önöknek bemutatni, amelyek nemcsak finomak, de könnyen el is készíthetőek. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finom és egészséges fogásokat. A recepteknél feltüntettük az ételek lúgosító/savasító hatását számértékben, ez az úgynevezett PRAL-érték (Potential Renal Acid Load=potenciális vesére ható savterhelés). A pozítív előjel az étel savasító, a negatív előjel az étel lúgosító hatásást jelöli, ha 0, akkor semleges. Az ételek készítéséhez felhasznált hozzávalók PRAL-értékeit külön táblázatban foglaltuk össze a könyv elején, így könnyen nyomon követhető, hogy melyik hozzávalóval hogyan billenthető el lúgosító irányba az összhatás. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...