Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

99 új tésztaétel

Kiadó: CENTRAL MÉDIACSOPORT ZRT.
Oldalszám: 72 oldal
Megjelenés: 2011. november 30.
Méret: 274 mm x 213 mm x 12 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789633410080

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2465 Ft     2900 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2262 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 új nyalánkság
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 diós, mákos sütemény
2975 Ft
3500 Ft
15%
megtakarítás

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 kímélő étel
2210 Ft
2600 Ft
15%
megtakarítás

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 új családi sütemény
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

BALOGH BÉLA

BALOGH BÉLA - GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓ (CD-VEL)
2074 Ft
2440 Ft
15%
megtakarítás

POPPER PÉTER

POPPER PÉTER - Részemről mondjunk mancsot!
2125 Ft
2500 Ft
15%
megtakarítás

Eva Gostoni

Eva Gostoni - AHOL VAGY, ONNAN MÉSZ TOVÁBB
320 Ft
400 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás - az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző. Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal, adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék. Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házilag készített tésztából alkotott fogás is - ezeket tartalékolhatjuk az olyan alkalmakra, amikor a főzést kalandnak vagy éppen pihentető, szórakoztató, kreatív tevékenységnek tekintjük.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...