Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field

A befőzés művészete

Kiadó: Talentum Kiadó Kft.
Megjelenés: 2012. június 18.
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
ISBN: 9789636895655

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

6791 Ft     7990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 6232 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

ATKINSON, C. - FRANCE, C. - MAYHEW, M.

ATKINSON, C. - FRANCE, C. - MAYHEW, M. - SZÓSZOK NAGYKÖNYVE
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

.

. - BEFŐZÉS
3230 Ft
3800 Ft
15%
megtakarítás

Syd Field

Syd Field - Forgatókönyvírók munkafüzete
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

Boruzs Jánosné

Boruzs Jánosné - Házi tartósítás
679 Ft
799 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

 - HÁROM DRÁMA - SCHILLER
935 Ft
1100 Ft
15%
megtakarítás

Jules Verne

Jules Verne - A dunai hajós
1955 Ft
2300 Ft
15%
megtakarítás

Pető Gyula

Pető Gyula - 21955/MK ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK
6291 Ft
6990 Ft
10%
megtakarítás

JÓKAI MÓR

JÓKAI MÓR - NÉVTELEN VÁR - TALENTUM DIÁKKÖNYVTÁR<!--/H/-->
678 Ft
798 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...