Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Hegyesi József

A legújabb házi cukrászat kézikönyve

Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Oldalszám: 210 oldal
Megjelenés: 2014. április 29.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155242793

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2337 Ft     2750 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2145 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Botlik József

Botlik József - Nyugat-Magyarország sorsa 1918-1921
2448 Ft
2880 Ft
15%
megtakarítás

Mindszenty József

Mindszenty József - Emlékirataim
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás

Toronyay Rákóczy Karolina

Toronyay Rákóczy Karolina - Magyar nemzeti szakácskönyv
3825 Ft
4500 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

 - HÁROM DRÁMA - SCHILLER
935 Ft
1100 Ft
15%
megtakarítás

Jules Verne

Jules Verne - A dunai hajós
1955 Ft
2300 Ft
15%
megtakarítás

Pető Gyula

Pető Gyula - 21955/MK ÉTELKÉSZÍTÉSI ISMERETEK
6291 Ft
6990 Ft
10%
megtakarítás

JÓKAI MÓR

JÓKAI MÓR - NÉVTELEN VÁR - TALENTUM DIÁKKÖNYVTÁR<!--/H/-->
678 Ft
798 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

"Házi czukrászat" czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is indítatva éreztem magamat, azt a jelent IV. kiadásban is közrebocsátani. Ez alkalommal a fösúlyt a helyes magyarságra fektettem az előző kiadásban előforduló magyartalanságokat kiküszöbölve, arra törekedtem, hogy a kifejezések ne csak érthetők, hanem lehetőleg magyarosak is legyenek. De számolva a czukrászat terén folyton fokozódó igényekkel is, jelen kiadást még "Párizsi sütemények" czim alatt egy egész 15 reczeptet magába foglaló fejezettel is bővítettem úgy, hogy kézi könyvecském immár 359 különféle reczeptet foglal magában, amelyek a legujabb sütemények, torták, élesztős tészták, sós és édes teasütemények, a legkülönbözőbb bonbonok és czukorkák (sokan nem tudják, hogy Hegyesi József nevéhez fűződik a szaloncukor elkészítésének módja és így az igazi magyar hungaricummá vált: "Jókai még szalonczukkedlinek nevezte a szaloncukrot, ugyanis a cukorka neve a német salonzuckerl szóból ered. 1891-ben megjelent "A legújabb házi czukrászat kézikönyve"-ben, amelyben tizenhétféle szaloncukrot ír le a szerző, így pl.: szalon-ananász czukorkák, szaloncréme-bonbonok, szalon-marasquin-czukorkák, szalon-pisztácz-czukorkák.), crémek, fagylaltok és sorbettek, valamint a legujabb parfaitek készítését röviden és nagyon érthetően tárgyalom. A mű jelen kiadása az 1891-es megjelenés reprintje.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...