Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

A MAGYAR KONYHA ÍZEI

Kiadó: Szig-Tim Kiadó
Oldalszám: 284 oldal
Megjelenés: 2007. szeptember 27.
ISBN: 9638635398

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1266 Ft     1490 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1162 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Stahl Judit

Stahl Judit - Gyors konyhaReceptek 10-20-30-45 perc alatt
4249 Ft
4999 Ft
15%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Hungarian cookbook
4792 Ft
5990 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Ez a szakácskönyv a magyar konyha ételeinek színe-javát jelentő 300 receptet tartalmaz. Mindennapi használatra készült. Különböző levesek, egytálételek, húsételek, köretek, saláták, mártások, főtt tészták és sütemények receptjei egyaránt szerepelnek. A könyvet a főzésben, sütésben kevéssé járatosak, meg a bonyolultabb, ínycsiklandó ételek elkészítésére vállalkozók is jól használhatják, ötleteket meríthetnek belőle.

A könyv második része a magyar konyha nemzetközi és hazai népszerűségének visszaesésének okairól igen kritikus hangú írást tartalmaz, amelynek célja, – ugyanúgy, mint a közreadott recepteknek – hogy minél többen készítsék és fogyasszák a magyar konyhát jellemző ételeket. (Dr. Cey-Bert Róbert Gyula írása.)

A záró rész A magyar konyha új ízei gabonákból címmel az egészséges táplálkozásról hasznos tudnivalókat és recepteket tartalmaz. (Nyers Csaba Károly natúrkonyhai szakács receptjei.)

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...