Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Victoria Boutenko

A NYERSKONYHA LEGJOBB RECEPTJEI - LÚGOSÍTÁS TERMÉSZETESEN

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
Megjelenés: 2010. október 26.
ISBN: 9789632910581

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2720 Ft     3200 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2496 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

LÉNÁRT GITTA

LÉNÁRT GITTA - Szivárvány szakácskönyv
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko - A nyerskonyha legjobb receptjei
2720 Ft
3200 Ft
15%
megtakarítás

Victoria Boutenko

Victoria Boutenko - 12 lépés a nyers étrendig
2380 Ft
2800 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

POPPER PÉTER

POPPER PÉTER - VALLÁSALAPÍTÓK
2533 Ft
2980 Ft
15%
megtakarítás

TATIOSZ

TATIOSZ - Életed könyve - tanítások a szeretetről
1266 Ft
1490 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Fedezzük fel a nyersétel-készítés örömeit Victoria Boutenko, az élő ételek úttörőjének új, egyszerű és ízletes recepteket felvonultató könyve segítségével! A szerzőnő ezúttal családja legféltettebb kincseként őrzött receptjeit adja közre könnyen érthető módon, fotók százainak kíséretében, miközben az ételkészítés minden egyes lépésénél érezhető lelkesedése, a kezdő szakácsokat bátorító hozzáállása. Az ínycsiklandó receptek között találhatunk többek között dzsemeket, pogácsákat, levest, kekszeket, mandulatejet, trüffeleket és csokoládétortát is, melyek elkészítését Victoria minden részletre kiterjedően bemutatja. Nemcsak az ételek elkészítéséhez szükséges eszközöket és hozzávalókat ismerteti, hanem táplálkozási tanácsokat is ad. A kötetben bemutatott receptek olyan alapreceptek, amelyek bármely, nyers ételeket készítő szakács repertoárját gazdagíthatják. A részletes leírásoknak, valamint a színes fotóknak köszönhetően teljesen egyértelműek az egyes munkafolyamatok, ezáltal egy jól használható, minden részletre kiterjedő receptkönyvet tarthat a kezében az olvasó. A receptek ugyan rendkívül precízek, ráadásul a szerzőnő sok helyütt még receptváltozatokkal is szolgál, Viktória arra biztatja olvasóit, hogy az ételeket saját ízlésüknek, illetve életvitelüknek megfelelően alakítsák.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...