Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Marcus Polman

A tökéletes steak

Kiadó: Gabo / Talentum
Megjelenés: 2014. március 27.
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
ISBN: 9789636898502

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3060 Ft     3600 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2808 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Keri Smith

Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót
1954 Ft
2299 Ft
15%
megtakarítás

Lincoln Jefferson - Robin Donovan

Lincoln Jefferson - Robin Donovan - Füst és láng
2975 Ft
3500 Ft
15%
megtakarítás

Keri Smith

Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót Mindenhol
1699 Ft
1999 Ft
15%
megtakarítás

Korpádi Péter

Korpádi Péter - Steakek húsimádók nagy könyve
2890 Ft
3400 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

_

_ - Nagy rejtvénykönyv 10
1444 Ft
1699 Ft
15%
megtakarítás

Elizabeth Bard

Elizabeth Bard - Ebéd Párizsban
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás

Ute Ehrhardt - Wilhelm Johnen

Ute Ehrhardt - Wilhelm Johnen - Mindennapi hazugságaink
2796 Ft
3290 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát. A könyvből megtanulhatja: -Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája -19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát -Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél -Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húson -Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat -Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé Mindezen túl megtalálja 25 világhíres steak receptjét - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diane-steakig - illetve klasszikus mártások, pl. a béarni vagy bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...