Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Robert L. Wolke

A tudós szakács

Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ
Megjelenés: 2011. április 26.
ISBN: 9789630590204
Sorozat: Konyhatudomány

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3145 Ft     3700 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2886 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

SZABÓ MAGDA

SZABÓ MAGDA - A danaida
2295 Ft
2700 Ft
15%
megtakarítás

Spiró György

Spiró György - Fogság - széljegyzetek
1032 Ft
1290 Ft
20%
megtakarítás

Tom Hutchinson

Tom Hutchinson - PROJECT 2. SB - THIRD EDITION
3843 Ft
4270 Ft
10%
megtakarítás

Fabian Lenk

Fabian Lenk - A VIKINGEK VARÁZSKARDJA - IDŐDETEKTÍVEK
1912 Ft
2250 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt: hogyan készül, és miért éppen úgy? Robert L. Wolke, a University of Pittsburgh kémiaprofesszora és a Washington Post című napilap gasztronómiai publicistája hétköznapinak és egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszol; olyasmikre, amelyek bárkiben felmerülhetnek, aki nem évtizedes rutinnal főz. Például hogy mi a karamellizálás, milyen hosszú valójában egy éjszakai pácolás, mi a tengeri só előnye, vagy mitől lesz barna a darált hús.Wolke érthető válaszokat ad minderre, és még vagy száz egyéb kérdésre, melyeket a Washington Post olvasói tettek fel neki, hogy megismertesse velünk az ételek és elkészítésük mögötti tudományos jelenségeket. A "tudomány" szó azonban ne riasszon meg senkit: Wolke nem tankönyvet, hanem hasznos és szórakoztató művet írt, s kötetét felesége, Marlene Parrish gasztronómus fantáziadús receptjeivel egészítette ki, amelyek ugyanúgy tekinthetők ehető laboratóriumi kísérleteknek, mint újszerű kulináris élvezetek forrásának. 978 963 05 9020 4 o o Egyedi o Kartonált, ragasztókötött 3700 Ft

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...