Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Dús Ágnes (szerk.)

Desszertek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu

Kiadó: Vince Kiadó
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2016. december 01.
Méret: 240 mm x 210 mm x 10 mm
Kötés: Fűzött
ISBN: 9789639731295
Sorozat: Le Cordon Bleu

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1356 Ft     1595 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1244 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Bernáth József

Bernáth József - LEGYÉL TE IS A KONYHÁD MESTERE
4241 Ft
4990 Ft
15%
megtakarítás

Dús Ágnes (szerk.)

Dús Ágnes (szerk.) - Szakácskönyv
1101 Ft
1295 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A hétköznapi vagy az ünnepi étkezések, valljuk
be, kevesebbet érnek egy jóízű zárófogás, egy igazi
desszert nélkül. Az egyszerű bundás alma éppúgy méltóbefejezésül szolgálhat, mint a rakott gyümölcs.
Választhatjuk az időigényesebb jéghideg málnafelfújtat
vagy a meleg csokoládéfánkot is. A kötetben a
nemzetközi gasztronómia desszertkínálatának színe-
javát megtaláljuk.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...