Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Dús Ágnes (szerk.)

FŐZŐISKOLA ÍNYENCEKNEK - BURGONYA - LE CORDON BLEU

Kiadó: VINCE
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2007
Méret: 240 mm x 210 mm x 10 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789639731127
Sorozat: Le Cordon Bleu

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1356 Ft     1595 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1244 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Dús Ágnes (szerk.)

Dús Ágnes (szerk.) - Szakácskönyv
1101 Ft
1295 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A Főzőiskola ínyenceknek sorozat hobbiszakácsoknak és tapasztalt konyhaművészeknek olyan különleges receptötletekből nyújt átfogó kínálatot, melyekkel gyakorlatilag minden alkalomhoz illő ételt elkészíthet. A tésztában sült finomságoktól a serpenyős és az egytálételeken át a tortákig és desszertekig - mindenki talál köztük kedvére valót.

Az ételek elkészítését lépésről lépésre követő leírásokat számos, színes fénykép illusztrálja. Merítsen ihletet a receptekből, és varázsoljon az asztalra ínyencekhez méltó fogásokat.
Legnépszerűbb ételeink között is dobogós hely jut a burgonyának. Érdemes azt is megtanulni, hogy milyen sokoldalú alapélelmiszerről van szó, amiből nemcsak levest vagy változatos köretet, salátát készíthetünk, de sokféle főfogást is, ami éppúgy lehet egytálétel, mint különleges lepényféle is. Ízesítéséhez pedig szinte minden finomság felhasználható: szalonna, sajt, tejföl, kukorica, sőt még kaviár is.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...