Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Szepesi Dóra

Főzz évszakok szerint! - Makrobiotikus családi konyha természetesen, állati fehérje nélkül

Kiadó: MÉRTÉK KIADÓ
Megjelenés: 2012. november 27.
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155113598

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2974 Ft     3499 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2729 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Havas Dóra

Havas Dóra - Lila füge szakácskönyv
3592 Ft
4490 Ft
20%
megtakarítás

LISCSINSZKY BÉLA

LISCSINSZKY BÉLA - Magyar ízek varázsa
3399 Ft
3999 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Zdenek Miler - Eduard Petiska

Zdenek Miler - Eduard Petiska - A világ leggazdagabb verebe
1946 Ft
2290 Ft
15%
megtakarítás

CSUKÁS ISTVÁN

CSUKÁS ISTVÁN - A téli tücsök meséi - KEMÉNY BORÍTÓS
2124 Ft
2499 Ft
15%
megtakarítás

Berg Judit

Berg Judit - Rumini Ferrit-szigeten
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

Bede Anna

Bede Anna - Vegasztrománia
3592 Ft
4490 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

"Szepesi Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint ezek: A fiatalodás művészete, a Harmónia az ételben, harmónia az életben, és a Boldog szülő, boldog gyerek. Horváth Éva önzetlen szellemében szeretném ajánlani a makrobiotikát mindenkinek, aki nyitott egy "nagyobb életre", tágasabb valóságra, játékosságra, kreativitásra. Öröm és ajándék, hogy a tanítványa lehettem." (a Szerző) Aschenbrenner Sándor, újságíró, fotós. Fotói közel hozzák az olvasóhoz a különleges nevű fogásokat. Könnyebben el tudjuk képzelni például, hogy néz ki a rakott csicsóka köleskolbásszal, milyen pompásan mutat a zöldségnyárs, mennyire vonzó az egzotikus fűszeres lencse, vagy milyen mesebeli tájra hív a sütőtökleves... Képei nem csupán esztétikus ételfotók: a recepteken túl tovább mesélnek az ételekről, az alapanyagokról.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...