Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Stőgermayer Antal

Halak, vadak elkészítése

Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Oldalszám: 190 oldal
Megjelenés: 2015. február 06.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155496165

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2465 Ft     2900 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2262 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Hegyesi József

Hegyesi József - A legújabb házi cukrászat kézikönyve
2337 Ft
2750 Ft
15%
megtakarítás

 - A magyar bor a szakácsművészetben
1955 Ft
2300 Ft
15%
megtakarítás

Urmánczy Nándorné

Urmánczy Nándorné - Szakácskönyve
2635 Ft
3100 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó "restaurateurje", s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren.
Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...