Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Gabriel & Violet

How to Cook in Hungary

Kiadó: VIOLET PIANO KFT
Megjelenés: 2016. november 17.
Méret: 280 mm x 210 mm x 12 mm
ISBN: 9786158057202

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

7960 Ft     9950 Ft

20% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 7264 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Őszy-Tóth Gábriel

Őszy-Tóth Gábriel - Így főznek az olimpikonok
7960 Ft
9950 Ft
20%
megtakarítás

MARCEL, GABRIEL

MARCEL, GABRIEL - Metafizikai napló
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

 - The Mangalitsa
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás

Őszy-Tóth Gábriel

Őszy-Tóth Gábriel - Így főznek a hírességek
7160 Ft
8950 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Borászok, hírességek, sportolók, művészek és séfek szerepelnek az "Így főznek..." sorozat legújabb kötetében, amely ez év novemberében jelenik meg "How to Cook in Hungary - Food & Wine" címmel angolul, ez az "Így főz Magyarország" kötet angol nyelvű változata. A szerző és egyben kiadó, Őszy-Tóth Gábriel az elmúlt 15 évben mintegy 500 gasztronómiai interjút készített és ugyanennyi receptet gyűjtött össze: többek között összegyűjtötte a parlamenti képviselők, a polgármesterek, a borászok, a hírességek, a kézilabdázók és az olimpikonok kedvelt receptjeit, s az idén ez lesz a sorozat 10. kötete. A kötet tulajdonképpen 3 könyv egyben: sztorik a benne szereplőktől, receptek és hozzá borajánlások is egyben. A kötetből megtudhatjuk, hogyan főz Andy Vajna hollywood-i filmproducer, miért kedveli a szószos húsokat Habsburg György főherceg és nagykövet. Arról is olvashatunk, hogyan szereti a pacalpörköltet Rost Andrea és Miklósa Erika világhírű operaénekesek, s hogy ízlett-e Erdei Zsolt bokszvilágbajnokunknak a Las Vegas-i sushi. Cseh László úszófenomén és steak-imádó arról mesél, hogy miért nem sózta meg a tojásrántottát, Varga Károly többszörös olimpiai és világbajnok séftől pedig megtudhatjuk, mikor sütötte meg élete első malacát. Bock József neves borászunk elárulja, hogy Chicagóban nem tudott megbirkózni egy óriási adag dózersteak-kel. A kötetben 30 neves borász és 30 híresség - köztük 13 olimpiai bajnok és olimpikon- mesél gasztronómiai élményeiről, s ajánlja kedvenc ételét. Szórakoztató, olvasmányos kötet angolul, 184 oldalon, 60 interjúval, 83 recepttel, és persze a hozzá illó szép magyar borok ajánlójával.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...