Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

BEREZNAY TAMÁS

A mangalica

Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT.
Megjelenés: 2012. október 16.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789638894236

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

4666 Ft     5490 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4282 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - 4x4
4792 Ft
5990 Ft
20%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Mai magyar konyha
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Németország ízei
3992 Ft
4990 Ft
20%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Süteményeskönyv
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel -- A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából - még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

A világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel -- A mangalica egy Magyarországon őshonos disznófajta, mely az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend az ínyencek körében, ennek ellenére még mindig nem készült róla szakácskönyv. Ebben a hiánypótló kötetben egy részletes tanulmány mutatja be a fajta történetét és sajátosságait (a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter). A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek szakácsai mutatják meg, mit készítenek mangalicából - még­pedig úgy, hogy az a bárki számára követhető legyen. A különleges recepteket exkluzív fotók kísérik.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...