Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Balázs Éva (szerk.)

KACSÁBÓL ÉS LIBÁBÓL KÉSZÜLT FINOMSÁGOK - A FRANCIA KONYHA REMEKEI -

Kiadó: Geopen
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2007
ISBN: 9639765269

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1691 Ft     1990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1552 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

.

. - RECEPTVARÁZS - TÉSZTAMÁNIA
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Ínyenc pecsenyék nem túl zsíros, puha vagy illatos húsú kacsa- és libafajtákból sok fortéllyal, ötlettel az előkészítéshez és a sütéshez. Részletes leírások és étvágygerjesztő fotók a vörösboros-lencsés kacsaszeletektől a zöldséges libaropogóson át egészen a cseréptálas libapástétomig.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...