Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Tóthné Libor Mária

Limara Péksége, Házi Pékek Alapkönyve

Kiadó: Csipet Kiadó
Oldalszám: 188 oldal
Megjelenés: 2016. július 28.
Méret: 260 mm x 214 mm x 19 mm
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789630899345

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

4675 Ft     5500 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4290 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Krusperné Bádonyi Tímea

Krusperné Bádonyi Tímea - Rétesmánia
3400 Ft
4000 Ft
15%
megtakarítás

Tóthné Libor Mária

Tóthné Libor Mária - Limara Praktikái, Fonom. Finom
4250 Ft
5000 Ft
15%
megtakarítás

Emanuel Hadjiandreou

Emanuel Hadjiandreou - Hogyan süssünk kenyeret?
4165 Ft
4900 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Patti Smith

Patti Smith - Kölykök
2792 Ft
3490 Ft
20%
megtakarítás

VIDA ÁGNES

VIDA ÁGNES - Üzletanyu születik
3600 Ft
4500 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Nem nehéz megjósolni, hogy rövid időn belül a kenyér bibliájaként fogják emlegetni a kelt tészta eddigi és leendő szerelmesei.

És ez nem véletlen. A Limara Péksége azzal a céllal született meg, hogy akár generációkon átívelő, igazi alapkönyvként mutassa be a kenyerek és a kelt tészták otthoni sütésének mágikusnak hitt, pedig könnyen elsajátítható technikáját. Hiszen a legegyszerűbb alapanyagokon - liszt, víz, só, élesztő - kívül nem is kell hozzá más, mint türelem és sok-sok szeretet.

A könyv nyolc fejezete közül az első a kenyérsütés 12 lépését ismerteti. Részletesen sorra vesz és fotókkal illusztrál minden tudnivalót, technikát, fortélyt és formázást, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az otthoni sütőkből aranybarnára sült, ropogós, az arcokra mosolyt csaló kenyerek kerüljenek elő.

A hét receptfejezetben - kenyér, kalács és fánk, kifli és zsemle, édesség, sósság, Blundel tészta, perec és pogácsa - megtalálható minden, amiért eddig szívesen betértünk a pékségekbe, ám amiket mostantól magunk is megsüthetünk otthon. A 72 finomság elkészítésének leírása mellett fázisfotók és rajzok könnyítik meg a praktikák alkalmazását. A fehér lisztből készülő, egyszerűbb, technikailag könnyebb recepteket egyre különlegesebb, sötétebb, magosabb, másféle lisztekből készülők követik.

Miközben a szerző a kezdőket lépésről lépésre megtanítja kelt tésztát sütni, a gyakorlottaknak összegyűjtötte a legkedveltebb recepteket, míg a kísérletező kedvűeknek új finomságokat talált ki.

Mostantól már csak rajtunk múlik, hogy irigyelt házi pékekké válunk-e - a családunk legnagyobb örömére.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...