Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

JENKINS, NANCY HARMON

MEDITERRÁN ÍZEK - A VILÁG LEGJOBB FOGÁSAI ....

Kiadó: CICERÓ KÖNYVSTÚDIÓ
Oldalszám: 254 oldal
Megjelenés: 2007. szeptember 27.
Kötés: Kötött
ISBN: 9635395116

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2975 Ft     3500 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2730 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Váncsa István

Váncsa István - Ezeregy+ recept
4249 Ft
4999 Ft
15%
megtakarítás

SFORZA, VALENTINA

SFORZA, VALENTINA - 500 mediterrán étel
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Nancy Harmon Jenkins könyve egyszerre szakácskönyv, élvezetes olvasmány és útikönyv: úgy vezeti el az olvasóta mediterrán konyhaművészet világába, hogy közben bejárja és bemutatja a Földközi-tenger környékének minden táját,ahol a feledhetetlen ízek születnek; Andalúzia "fehér falaitól" Törökország és Szíria partvidékéig, Szicilia és Krétaszigetvilágáig, Toscana napsütötte tájaiig.

Különleges, de egyszerűen, nálunk is kapható és hazai nyersanyagokkal is elkészíthető ételkülönlegességek történetét meséli el, miközben pontos receptleírásokkal is szolgál. A híres amerikai gasztronómus írónő nagy jelentőséget tulajdonít a tengeri sónak, az extra szűz olivaolajnak, a postának, a kuszkusz, a bulgur főzési rejtelmeinek, a borok, a hüvelyesek, a zöldségek, valamint a tenger gyümölcseiből készülő fogások gazdag felhasználásának.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...