Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Simai Kristóf

Némely étkek készítési módjáról

Kiadó: Alinea Kiadó (Alinea Fonte Bt.)
Oldalszám: 352 oldal
Megjelenés: 2011. december 15.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789639659711

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3357 Ft     3950 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3081 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

François Chartier

François Chartier - Az ízek harmóniája
4207 Ft
4950 Ft
15%
megtakarítás

FARAGÓ JÓZSEF

FARAGÓ JÓZSEF - Kézművessör-kalauz
2507 Ft
2950 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Brauns Axel

Brauns Axel - CIFRAÁRNYAK ÉS DENEVÉREK
1691 Ft
1990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A neves drámaíró Simai Kristóf több mint 210 éve egy szakácskönyv írásába fogott - ami azonban soha nem jelent meg. A kézirat szerencsére fennmaradt, és a szerző szándékát beteljesítve most megjelenik. Igazi gasztrotörténeti érdekességről van szó: itt találkozhatunk először kukoricás recepttel, itt olvasható a paprika és a paradicsom használatának első feljegyzése is.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...