Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Dús Ágnes (szerk.)

Nyári ételek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu

Kiadó: Vince Kiadó
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2007
Méret: 240 mm x 210 mm x 10 mm
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789639731097
Sorozat: Le Cordon Bleu

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1356 Ft     1595 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1244 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Dús Ágnes (szerk.)

Dús Ágnes (szerk.) - Szakácskönyv
1101 Ft
1295 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A nyár forró napjaival és langyos estéivel a szabadban elköltött, könnyű étkezésekre csábít. Friss zöld- és más fűszerekkel a legegyszerűbb ételeket is zamatossá és különlegessé tehetjük, anélkül hogy órákat töltenénk a konyhában. A maláj saláta vagy a finom nyársak, amelyeket laza bogyósgyümölcs- gratinnal koronázunk meg, akárcsak e válogatás többi receptje tökéletes befejezése lehet egy hosszú, forró nyári napnak.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...