Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Michael Gibney

Sous Chef - 24 óra a konyha frontvonalán

Kiadó: TWISTER MÉDIA KFT.
Oldalszám: 240 oldal
Megjelenés: 2014. november 17.
ISBN: 9786158009775

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2384 Ft     2980 Ft

20% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2175 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Kris Carr

Kris Carr - Őrülten csábos ételek
3816 Ft
4490 Ft
15%
megtakarítás

Michael Lewis

Michael Lewis - A nagy dobás
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Bartos Erika

Bartos Erika - Bogyó és Babóca süteményei
1691 Ft
1990 Ft
15%
megtakarítás

Gerlinde Ortner

Gerlinde Ortner - Gyógyító mesék
1869 Ft
2199 Ft
15%
megtakarítás

Bartos Erika

Bartos Erika - Zakatoló - Gyerekversek
2124 Ft
2499 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Görnyedő hátak lakatják jól a gyomrot. . . . Ebben a lenyűgöző és egyedi könyvben Michael Gibney mindössze huszonnégy óra történetébe sűrítve eleveníti fel mindazt a sokrétű bajtársi viszonyt és kulináris koreográfiát, amely egy elit New York-i étterem mindennapjait jellemzi. Az olvasó igazi információ-záporban tudja meg, hogyan is készül el egy-egy pazar fogás - avagy a kiválóság útja fáradtsággal van kikövezve... Az egyes szám második személyben megszólaló Sous Chef története egy magával ragadó, adrenalin fűtötte futam, ahol az olvasó a kibic szemszögéből leshet be az étkeztető-ipar kulisszái mögé, és rövid időre maga is belakhatja a konyha ajtaja mögötti titkos világot. A rendszeres étteremlátogatók és az ínyencek számára mulatságos, részletes, bizalmas beszámoló a kezdő szakácsok előtt is őszintén feltárja, mivel jár szakmai jövőjük, miközben tisztelettel adózik a séfek karrierjét megalapozó nehéz és komoly elhivatottságot követelő munka előtt. Egy olyan konyhában, ahol a legmagasabb követelményeknek kell megfelelni, és a legkisebb baklövés is katasztrófához vezethet, a Sous Chef a kifinomult ötletekre helyezi a hangsúlyt, amelyek mind az emlékezetes és ínycsiklandozó végeredményt szolgálják. A karcos humorral megírt, szellemes prózában Michael Gibney kendőzetlenül nyers, de mégis csodás jellemzést ad erről az emberpróbáló, néha mégis alábecsült szakmáról, árnyalt képet festve az ételkészítés és felszolgálás műhelytitkairól. "Szédítő vágta, érzelmi hullámvasutazás, amelyben az olvasó is átélheti mindazt a drámát, feszültséget, örömöt, csüggedést és megkönnyebbülést, amely egy elegáns manhattani étterem konyhájának munkáját kíséri."-- USA Today "Lenyűgöző és mulatságos... Gibney nemcsak ügyes megfigyelő, hanem a séfszakma mestere és kiválóan ismeri a profi konyhák működésének minden titkát."--The Boston Globe "Gibney könnyed megfogalmazásban elképesztő mennyiségű szakmai információt közöl a konyhai hozzávalókról és módszerekről."--The Wall Street Journal "A Sous Chef elárulja, micsoda szédült táncot járnak mások a mi vacsoránkért."-- NPR

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...