Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

.

SPANYOL KONYHA - Ízek és kultúrák

Kiadó: Vince Kiadó
Oldalszám: 120 oldal
Megjelenés: 2012. július 09.
Méret: 228 mm x 208 mm x 12 mm
ISBN: 9789633040393

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1271 Ft     1495 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1166 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

.

. - 222 KÖNNYŰ  RECEPT - OLASZ KONYHA
5941 Ft
6990 Ft
15%
megtakarítás

.

. - Spanyol konyha - Szakácskönyvtár
1356 Ft
1595 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Derek Wilson

Derek Wilson - Szentpétervár megálmodója
2116 Ft
2490 Ft
15%
megtakarítás

.

. - Spanyol konyha - Szakácskönyvtár
1356 Ft
1595 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A spanyol konyhaművészet több hagyományból táplálkozik - galíciai, katalán és andalúz elemeket egyaránt felfedezhetünk benne -, s ezek mindegyike külön-külön is eltérő történelmi fejlődés és változatos földrajzi adottságok eredője. Közös vonásuk azonban a hagyományos ízek dominanciája, az olívaolaj szinte kizárólagos alkalmazása és a sertéshús kiemelkedően fontos szerepe. Spanyolország gasztronómiai körképe azonban nem teljes a kelta, római vagy arab hatások, illetve az Újvilágból érkező és az ország kulináris szokásait alapjaiban megváltoztató élelmiszerek nélkül.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...