Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

BEREZNAY TAMÁS

Süteményeskönyv

Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT.
Megjelenés: 2010. március 17.
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Kötés: Kötött
ISBN: 9789630686617

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

3391 Ft     3990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3112 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Segal Viktor

Segal Viktor - Színek és ízek
3992 Ft
4990 Ft
20%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Hungarian dessert book
5592 Ft
6990 Ft
20%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - 4x4
4792 Ft
5990 Ft
20%
megtakarítás

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Süteményeskönyv - 2. kiadás
3592 Ft
4490 Ft
20%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - Mai magyar konyha
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

 - Képvarázs - Foci
1870 Ft
2200 Ft
15%
megtakarítás

 - Barcelona - új Marco Polo
1992 Ft
2490 Ft
20%
megtakarítás

Kováts Judit

Kováts Judit - Megtagadva
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Rangos nemzetközi díjat nyertek a Boook Kiadó könyvei

A rangos nemzetközi Gourmand World Cookbook Award megmérettetésen idén is díjakat  nyertek a Boook Kiadó könyvei. Bereznay Tamás: Süteményeskönyv c. kötete egy, míg Segal Viktor: Színek és ízek c. könyve három díjjal gazdagabban tért haza.

A világ legfontosabb szakácskönyv-versenyén több díjat is nyertek a Boook Kiadó kötetei. Bereznay Tamás Süteményeskönyv c. kötete elnyerte a "Best Chef Cookbook in Hungary" elismerést, míg Segal Viktor: Színek és ízek c. könyve a "Best Cookbook of the Year in Hungary", valamint a "Best Cookbook Design for the Public in Hungary" kategória nyertese lett. Segal Viktor könyve ezen felül elnyerte a "Best Cookbook Eastern Europe" kategória második helyét, ezzel pedig a legmagasabb helyezést, amit magyar kötet valaha elért a világ legrangosabb szakácskönyv versenyén.

A Gourmand World Cookbook Award versenyére idén 154 országból küldtek be szakács-könyveket a kiadók. Hazánkat több kiadó is képviselte, közülük a Boook Kiadó nyerte el a legtöbb díjat és a legmagasabb helyezést (a "Best Cookbook Eastern Europe" kategória első helyét a Larousse Encyclopedia of Gastronomy oroszországi, bővített kiadása nyerte el).



Bereznay Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez - de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, a pár perc alatt elkészülő süteményektől a komoly munkát megkívánó desszertekig, a méteres kalácstól a levendulafagylalton át a túrógombócig közel száz édesség receptjét tartalmazza. Hogy honnan ismerős a borítón látható fiatalember? Talán a Nők Lapjából, ahol hétről hétre ötletes, könnyen elkészíthető és gusztusos ételek receptjeit teszi közzé. Talán a televízióból, ahol több csatorna is sugározta főzőműsorait. Talán a Kárpátia étteremből, ahol főszakácsként a hagyományos magyar gasztronómia követe - vagy talán a köztársasági elnök vacsoráiról, ahol koronás főket és diplomatákat kápráztat el ételkölteményeivel. Bereznay Tamás második könyvében kedvenc édességeit, desszertjeit veszi sorra, mégpedig azok fő hozzávalói szerint. Hogy honnan ismerős a borítón látható fiatalember? Talán a Nők Lapjából, ahol hétről hétre ötletes, könnyen elkészíthető és gusztusos ételek receptjeit teszi közzé. Talán a televízióból, ahol több csatorna is sugározta főzőműsorait. Talán a Kárpátia étteremből, ahol főszakácsként a hagyományos magyar gasztronómia követe - vagy talán a köztársasági elnök vacsoráiról, ahol koronás főket és diplomatákat kápráztat el ételkölteményeivel. Bereznay Tamás második könyvében kedvenc édességeit, desszertjeit veszi sorra, mégpedig azok fő hozzávalói szerint.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...