Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

LÉNÁRT GITTA

Szivárvány szakácskönyv

Kiadó: BIOENERGETIC KIADÓ
Oldalszám: 152 oldal
Megjelenés: 2015. április 10.
Méret: 195 mm x 140 mm x 9 mm
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9789632912479

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2116 Ft     2490 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1942 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

LÉNÁRT GITTA

LÉNÁRT GITTA - Élő aszalványok könyve
2499 Ft
2940 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Anna Gavalda

Anna Gavalda - Szerettem őt
1992 Ft
2490 Ft
20%
megtakarítás

Anna Gavalda

Anna Gavalda - Együtt lehetnénk
2792 Ft
3490 Ft
20%
megtakarítás

MARTON, KATI

MARTON, KATI - A nép ellenségei - Családom regénye
2152 Ft
2690 Ft
20%
megtakarítás

Susana FORTÉS

Susana FORTÉS - Robert Capára várva
2550 Ft
3000 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A nyers, azaz élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. Az enzimek igen hőérzékenyek, 45 Celsius fok felett elpusztulnak, azért ha élő ételt szeretnénk, azt ne hevítsük fel ennél jobban.
Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás magyarországi szakértője izgalmas, új receptjeinek hozzávalóit ezúttal szárítmányokkal és szuperételekkel gazdagítja, amelyeknek köszönhetően akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség vagy gyümölcs.
A kíméletes aszalással elkészített zöldség- és gyümölcsszárítmányokat, porokat, a kiemelkedően magas tápanyagtartalmú szuperétkeket alapanyagként és fűszerként is használhatjuk a kötetben szereplő gyümölcs- és zöldségturmixok, levesek, pástétomok, főételek és édességek elkészítése során. Gitta receptjeit egyszerűen nem lehet megunni!
Táplálékaink gyógyhatásairól külön fejezetben olvashatunk, hasznos információi segítik azokat az olvasókat, akik nem csak az íze és karcsúsító hatása miatt választják a nyers konyhát, hanem további lépéseket kívánnak tenni a tudatos táplálkozás útján.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...