Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >  Ismeretterjesztő  >  Szakácskönyvek  >  

Dús Ágnes (szerk.)

Téli ételek - Főzőiskola ínyenceknek - Le Cordon Bleu

Kiadó: Vince Kiadó
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2016. november 03.
Méret: 240 mm x 210 mm x 10 mm
Kötés: Fűzött
ISBN: 9789639731264
Sorozat: Le Cordon Bleu

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1356 Ft     1595 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1244 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Gianni Annoni

Gianni Annoni - OLASZUL L'ENNI JÓ
5941 Ft
6990 Ft
15%
megtakarítás

Bernáth József

Bernáth József - LEGYÉL TE IS A KONYHÁD MESTERE
4241 Ft
4990 Ft
15%
megtakarítás

Liptai Claudia

Liptai Claudia - Édeskettes
5865 Ft
6900 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan
illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves,
mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasi
húspástétom, esetleg elegáns bárányérmék
feketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéres
rebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a téli
hónapok kulináris örömeit!

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...