kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 13.000 Ft felett

AZ ÉV GYEREKKÖNYVE DÍJAK


Az IBBY (International Board on Books for Young People) a legnagyobb nemzetközi gyerekirodalmi szervezet, amely 80 országban van jelen. Célja a minőségi gyerekirodalom elérhetőségének növelése világszerte. Az IBBY-hez kapcsolódik a Hans Christian Andersen Díj, valamint az IBBY Honour List, amely a legjobb gyerekkönyveket mutatja be.
A HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum az IBBY magyar nemzeti szekciója, amely képviseli a magyar gyerekkönyveket és gyerekkönyvszakmát. A HUBBY a gyerekek érdekeit helyezi előtérbe, segítséget nyújtva az olvasás fejlesztésében.
Fontos tevékenysége az Év Gyerekkönyve Díjak kiosztása, amelyek a legjobbnak ítélt könyveket ismerik el.
Az Év Gyerekkönyve Díj egy jelentős szakmai díj, amely presztízst biztosít a győzteseknek és lehetőséget nyújt az IBBY Honour Listjére kerülésre. Az idei díj az előző év legjobb könyveit díjazza, és több kategóriában osztják ki. A díjazottak pénzjutalomban részesülnek, és lehetőségük van könyveik promóciójára is.

A szakmai zsűri tagjai olyan elismert szakemberek, mint Dienes Éva, Bencsik Orsolya, Nádori Lídia, Fábián László, Kárpáti Tibor és Grecsó Krisztián. Ők felelnek a díjazott könyvek kiválasztásáért, biztosítva a magas színvonalat és a közönség számára is vonzó olvasmányokat.

A Líra elkötelezett abban, hogy a könyvesboltjaiban a legmagasabb színvonalú gyerekkönyveket kínálja, melyek nem csupán szórakoztatóak, hanem inspirálóak és tanulságosak is. Mivel a Hubby által kiosztott díjak nem csupán elismerik a minőséget, hanem a gyerekirodalom szakmai forrását is jelentik, a Líra kiemelten fontosnak tartja a munkájuk támogatását. Ezek a díjak szolgálnak útmutatásként a szülők és a gyermekek számára, segítve őket abban, hogy a legmegfelelőbb könyveket válasszák, amelyek gazdagítják az olvasói élményt és segítik a gyerekek fejlődését. Az olvasás öröme és értéke életük szerves részévé válhat.

A Hubby szervezésében 10 kategóriában kerül kiosztásra az idei Gyermekkönyv díj:

• Elsőkönyves kategória:
Simonfalvi Ancsa
: Ali király karácsonyi vacsorája (Pagony, Ill.: Agócs Írisz, szerk.: Csobod Luca)Ali király birodalmában soha senki nem főz, mert tudják, hogy a legfinomabb fogásokat maga a király készíti. Sőt, van egy varázserejű merőkanala, aminek köszönhetően sosem fogy el az étel addig, amíg minden alattvaló jól nem lakik.

Karácsony előtt azonban szörnyű dolog történik: valaki ellopja a merőkanalat!
A király két unokáján és a főkirályi királyi corgin áll, hogy megtalálják és hazahozzák.

• Műfordítás kategória:
J. Hahn Zsuzsanna
– Petra Soukopová: Hová tűnt Hópihe? (Csirimojó, szerk: Pet’ovska Flóra, ford.: J. Hahn Zsuzsanna)

Amikor Martina saját kutyáról álmodott, nem sejtette, hogy Hópihével csak a baj lesz. A kis fehér kölyök hamar megnőtt, és a szertelen nagy kutyát szinte senki sem kedvelte a faluban. De hogy bárki ártani akart volna neki, az addig meg sem fordult Martina fejében, amíg egy napon rá nem talált a hóban. Ekkor veszi kezdetét a nagy nyomozás, amelyben a régi barátok mellett az új fiú is Martina segítségére siet. Vajon sikerrel járnak? Kiderítik az igazságot?

• Illusztráció kategória:
Vidák Zsolt
Streets of Budapest – böngésző (Lampion, szerk.: Balázs Eszter Anna)A kétnyelvű böngésző egy varázslatos és nem mindennapi Budapesten vezet körbe minket.

Furcsa épületek, mókás és nem városba illő járókelők, vicces feliratok találhatók mindenütt. A helyszínek könnyen felismerhetőek, mégis mások, mesésebbek, mint a valóságban. De nézd csak: a "figyelmetlen" grafikus (aki több oldalon is felbukkan ám!) számos hibát ejtett az ismétlődő részleteknél, érdemes hát alaposan végigböngészni az oldalakat. A lap alján pedig kérdések segítik a keresést és a beszélgetést.

• Ismeretterjesztő kategória:
Kovács Tamás György
: A villamos – A remíztől a hurokvágányig. (Pagony. Ill.: Szinvai Dániel, szerk.: Csobod Luca)Ha a világ összes Tatra T3 villamoskocsiját egymás mögé raknánk, körbeérnék a Balatont.

Ismerd meg a legrégebbi és a legmodernebb villamosokat kívül-belül, nézz be egy remízbe, kövesd végig a villamossínek építését, és tudd meg, mi történik, ha a villamos balesetet szenved!

A könyv izgalmas leírásai és részletes rajzai végigkalauzolják a kötött pálya friss szerelmeseit a villamosok vonalán, és lenyűgözik a régi rajongókat is.

• Szerzői díj – Gyerekirodalom kategória (0-6 éves korosztály):
Szabó Borbála
: Kalandok a Ló csoportban (Pagony, ill.: Baranyai (b) András, Szerk.: Rét Viktória)MICSODA? LÓ CSOPORT?

Te hallottál már ilyen furcsa nevű ovis csoportról? Képzeld, ezt a gyerekek találták ki, sőt ők mentek el a hivatalba (felnőtt nélkül!), hogy megváltoztassák a nevüket. Az egyöntetűen utált délutáni alvás ügyében is intézkedtek, és az óvó néninek is szereztek lovagot.

Bizony, ez egy ilyen vicces ovi, és ezek nagyon vicces mesék! Baranyai (b) András is sokat nevetett, miközben a képeket rajzolta.

• Szerzői díj – Gyerekirodalom kategória (6-12 éves korosztály):
Ruff Orsolya
: Orczy Mimi kalandjai – A londoni gyémántrablás (Manó Könyvek, szerk.: Csapody Kinga)Báró Orczy Mimi mindennél jobban szereti a kalandokat.

Mikor Őfelsége Színházában, a Renegát londoni előadásán váratlanul tűz üt ki, a kavarodásban eltűnik Lady Mortimer értékes gyémántja. A Scotland Yard egy fiatalembert gyanúsít, Mimi pedig még aznap éjszaka titokzatos üzenetet kap - valaki a segítségét kéri. Az idő szorít, a gyanús jelek egyre szaporodnak, a nyomozás szálai pedig a Néma Sírásóba vezetnek, ahol két gyanús alak ad találkozót egymásnak...

• Szerzői díj – Ifjúsági irodalom kategória (12 év feletti korosztály):
Pifkó Célia
: A Holdfény őrei – A füveskönyv (Cerkabella, Ill.: Horváth Ildi, szerk.: Lovász Andrea)

Vakációs kalandregény egy különleges szigeten!
Mi történik, ha az, amit mesének hittél, hirtelen valósággá válik? Ha a kerti növényekről kiderül, nemcsak illatosak, de varázsos erejük is van?
Két kiskamasz a hóbortos nagynénjük szigetén kénytelen tölteni a nyarat, és nem is gondolják, hogy a szigetlakók különcsége mögött szövevényes családi rejtélyek, ősi titkok lapulnak… És ez még csak a kalandok kezdete.

• Innovációs különdíj:
Raskó Gabi
: Hoztok nekünk túrórudit? (Zazie Books Kft., Ill.: Grela Alexandra, szerk.: Szekeres Nikoletta)Mit éreznek azok a magyar gyerekek, akik külföldre költöznek? Hogyan telnek a napjaik? Milyen élmények érik őket és milyen nehézségekkel kell megküzdeniük? Hogyan tartják a kapcsolatot Magyarországgal, a magyar barátokkal, rokonokkal? Mit szeretnek Magyarországon és mit változtatnának meg, ha tehetnék?

A kötetben szerepel a szerző saját gyerekkori története a nyolcvanas évekből (Mexikó és Brazília), valamint saját gyerekeinek mostani külföldi története is (Bali szigete, Indonézia).

• Műfordítói különdíj:
Rét Viktória
: összes eddigi műfordításáértHa egyszer egy gyerek már elkezd internetezni, akkor tegye azt tudatosan, felelősen. Ismerje a határait, tudja, mi való neki és mi nem, mire és mikor mondjon nemet, kitől kérjen segítséget.

Szóval értse és tudja, hogy az internet jó, hasznos és szórakoztató dolog, ha értőn használják. Viszont veszélyes, félelmetes és káros, ha rosszul.

• Szerzői különdíj:
Schmal Róza
: Nagy folyók haragja trilógiáért (Central Média, szerk.: Balázs Eszter Anna)A Ladann folyó völgyében egy ideje béke uralkodik, ám a felszín alatt évtizedes ellentétek, hatalomvágy és bosszúszomj szövi át a mindennapokat.

Ráadásul a déli falvakban rejtélyes halálesetek történnek, a híres és gazdag hajóépítő város folyómedréből pedig eltűnik a víz. Az egy évszázada száműzött őslakosok - a hurrogónok - titokzatos építkezései is egyre nagyobb aggodalommal töltik el az uralkodót.

Vajon hány családot dönthet nyomorba egy királyné személyes tragédiája? És mi igaz a balladákból, amelyek makacsul őrzik a reményt, hogy a Véres Sziklák Éjszakáján nem halt meg a királyhoz hű Lasnarog család minden sarja?Az előzsűrizés után 35 nevezett könyv jutott a shortlistre.
Itt az összes könyv, mely pár napja még versenyben volt a végső győzelemért:


Elsőkönyves kategória:

Cselőtei Zsófia Olga
: Cirkusztanoda (ill.: Cselőtei Zsófia Olga, magánkiadás)
Raskó Gabi: Hoztok nekünk túrórudit? (Zazie Books Kft., ill.: Grela Alexandra, szerk.: Szekeres Nikoletta)
Simonfalvi Ancsa: Ali király karácsonyi vacsorája (Pagony, ill.: Agócs Írisz, szerk.: Csobod Luca)

Műfordítás kategória:

Bába Laura – Siri Kolu
: Belső félelem (Cerkabella, szerk.: Lovász Andrea, ford.: Bába Laura)
J. Hahn Zsuzsanna – Petra Soukopová: Hová tűnt Hópihe? (Csirimojó, szerk: Pet’ovska Flóra, ford.: J. Hahn Zsuzsanna)
Pék Zoltán – Andy Riley: Tutkeráj király és a galád császár (Lampion. Szerk.: Pavlovic Tijana, ford.: Pék Zoltán)
Rádai Andrea – Anett Schaap: Emilia és a tenger fia (Pagony, szerk.: Demény Eszter. ford.: Rádai Andrea)
Rét Viktória – Katya Balen: Október, október (Pagony, szerk.: Győri Hanna, ford.: Rét Viktória)

Illusztráció kategória:

Korbuly Ági
– Balássy Fanni: Bocs, hogy élek (Tilos az Á, ill.: Korbuly Ági, Szerk.: Grancsa Gergely)
Kürti Andrea – Szőcs Margit: Az eltolható birodalom (Gutenberg, ill.: Kürti Andrea, Szerk: Rostás-Péter Emese)
Sipos Fanni – Rádai Andrea: Rókazsolt a Margitszigeten (Pagony, ill.: Sipos Fanni, Szerk: Győri Hanna)
Szinvai Dániel – Kovács Tamás György: A villamos – A remíztől a hurokvágányig. (Pagony. ill.: Szinvai Dániel, Szerk.: Csobod Luca)
Turi Lilla – Turi Lilla: Ha a zsiráfok (Csimota, Szerk.: Csányi Dóra)
Vidák ZsoltStreets of Budapest – böngésző (Lampion, szerk.: Balázs Eszter Anna)

Szerzői díj – Ismeretterjesztő kategória:

Bajzáth Mária
: Erdők-mezők népmeséi (Lampion, ill.: Ónya-Oláh Dóra, szerk: Balázs Eszter Anna)
Kovács Tamás György: A villamos – A remíztől a hurokvágányig. (Pagony. ill.: Szinvai Dániel, szerk.: Csobod Luca)
Megyeri Annamária: A mi kertünk (Cerkabella, Szerk.: Lovász Andrea)
Miklya-Luzsányi Mónika: Petőfi, a sztár (Móra, ill. szerk.: Ughy Szabina)

Szerzői díj – Gyerekirodalom kategória (0-6 éves korosztály):

Kollár Árpád
: Szuperhősök a klinikán (Csimota, ill.: Maros Krisztina, szerk.: Csányi Dóra)
Majoros Nóra: Álomjáró Márton (Pagony, ill.: Maros Krisztina, szerk.: Rét Viktória)
Rádai Andrea: Rókazsolt a Margitszigeten (Pagony, ill. Sipos Fanni, Szerk.: Győri Hanna)
Szabó Borbála: Kalandok a Ló csoportban (Pagony, ill.: Baranyai (b) András, Szerk.: Rét Viktória)
Szőcs Margit: Az eltolható birodalom (Gutenberg, ill.: Kürti Andrea, Szerk: Rostás-Péter Emese)

Szerzői díj – Gyerekirodalom kategória (6-12 éves korosztály):

M. Kácsor Zoltán
: A sárkányok fővárosa (Lampion, ill: Horváth Ildi, szerk.: Balázs Eszter Anna)
Réz András: Lukrécia papucsai (Móra, ill.: Ritter Ottó, szerk.: Janka-Fabacsovics Lili)
Ruff Orsolya: Orczy Mimi kalandjai – A londoni gyémántrablás (Manó Könyvek, szerk.: Csapody Kinga)
Várszegi Adél: A papagáj, akit Péntek Tizenharmadikának hívtak (Csimota, ill.: Jásdi Juli, szerk.: Csányi Dóra)
Wéber Anikó: Busz a ködben (Pagony, szerk.: Győri Hanna)

Szerzői díj – Ifjúsági irodalom kategória (12 év feletti korosztály):

Berg Judit
: Szélvésztől kergetve (Pagony, szerk.: Kovács Eszter)
Fiala Borcsa: Lepkebáb (Kolibri, Szerk.: Garamvölgyi Katalin)
Grancsa Gergely (szerk.): Költővel nem járnék (Tilos az Á, ill.: Herbszt László, szerk.: Grancsa Gergely)
Kiss Ottó: Ég bolt (Móra, ill.: Paulovkin Boglárka, szerk.: Ughy Szabina)
Pifkó Célia: A Holdfény őrei – A füveskönyv (Cerkabella, Ill.: Horváth Ildi, szerk.: Lovász Andrea)

Ali király karácsonyi vacsorája

Simonfalvi Ancsa

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4441 Ft

Kalandok a Ló csoportban

SZABÓ BORBÁLA

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3551 Ft

Belső félelem

Siri Kolu

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4950 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4405 Ft

Bocs, hogy élek

.-

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4441 Ft

Álomjáró Márton

Majoros Nóra

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4490 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3996 Ft

Ég Bolt

KISS, OTTÓ

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
2999 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
2669 Ft

Szélvésztől kergetve

Berg Judit

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4790 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4263 Ft

Busz a ködben

Wéber Anikó

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3490 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3106 Ft

Emília és a tenger fia

Annet Schaap

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4441 Ft

Lukrécia papucsai

Réz András

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
2999 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
2669 Ft

Budapest böngésző - Streets of Budapest

Vidák Zsolt

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3999 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3399 Ft

Ha a zsiráfok...

Turi Lilla

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3490 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3106 Ft

Szuperhősök a klinikán

KOLLÁR ÁRPÁD

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3551 Ft

A papagáj, akit Péntek Tizenharmadikának hívtak

Várszegi Adél

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
2990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
2661 Ft

Lepkebáb

Fiala Borcsa

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3999 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3559 Ft

Orczy Mimi kalandjai - A londoni gyémántrablás

Ruff Orsolya

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3551 Ft
Miklya Luzsányi Mónika - Petőfi, a sztár
akciós

Petőfi, a sztár

Miklya Luzsányi Mónika

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3999 Ft
előző ár: 30 napon belüli legalacsonyabb ár.
3559 Ft
akciós ár:
2799 Ft

A sárkányok fővárosa - Zabaszauruszok 6.

M. Kácsor Zoltán

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4999 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4449 Ft

Tutkeráj király és a galád császár

Andy Riley

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
2890 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
2717 Ft

A villamos

Kovács Tamás György

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
5990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
5331 Ft

Erdők-mezők népmeséi

Bajzáth Mária

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
5299 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4716 Ft

Költővel nem járnék

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
4990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
4740 Ft

Október, Október

Katya Balen

ár a könyvön: Az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár), a kiadó által ajánlott fogyasztói ár, amely megegyezik a bolti árral (bolti akció esetét kivéve).
3990 Ft
online ár: Webáruházunkban a termékek mellett feltüntetett fekete színű online ár csak internetes megrendelés esetén érvényes. Amennyiben a Líra bolthálózatunk valamelyikében kívánja megvásárolni a terméket, abban az esetben az eredeti ár (könyvre nyomtatott ár) az érvényes, kivétel ez alól a boltban akciós könyvek.
3551 Ft

Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet