Tisztelt Olvasó, Kedves Kolléga!Mindnyájan érezzük, hogy a világ megváltozott körülöttünk, tagjai lettünk egy nagyobb közösségnek, amely számos vonatkozásban új feladatot ró ránk. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a biztonsággal fogyasztható étel, a magas színvonalú szakmai és...
Tisztelt Olvasó, Kedves Kolléga!Mindnyájan érezzük, hogy a világ megváltozott körülöttünk, tagjai lettünk egy nagyobb közösségnek, amely számos vonatkozásban új feladatot ró ránk. Egyre nagyobb hangsúlyt kap a biztonsággal fogyasztható étel, a magas színvonalú szakmai és higiéniai munka és annak tudatossága, hogy mit, milyen módon elkészítve és milyen tartalmi értékekkel kínálunk vendégeinknek. Ez messze túlmutat a jogszabályi kötelezettségen, hiszen arról szól, hogy felelősséget vállalunk szakmai tevékenységünk során és felelősséggel tartozunk vendégeink felé.Ön a kezében tart egy könyvet, mely talán első látásra egy a sok, megjelent receptkönyv közül. A könyvpiacon a szakácskönyvek arzenálja jelenik meg ma, amely gazdagítja a gasztronómia irodalmát.Figyelmesen olvasva azonban azonnal kiderül, hogy több, mint a többi, "más", mint a többi, hiszen nem csupán a receptura és technológia oldaláról tartalmazza az ételek sokaságát, hanem azok tápanyag összetételének kimutatásával, megkíméli Önt a bonyolult számítások elvégzésétől.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.