E hiánypótló zsebkönyvben nemcsak az a jó, hogy belefér egy kabát- vagy zakózsebbe, hanem hogy többek között megtudjuk belőle: - hogyan készül a whisky, - mi a különbség a whisky és a whiskey között, - hányféle whiskykészítési hagyomány létezik, -...
E hiánypótló zsebkönyvben nemcsak az a jó, hogy belefér egy kabát- vagy zakózsebbe, hanem hogy többek között megtudjuk belőle: - hogyan készül a whisky, - mi a különbség a whisky és a whiskey között, - hányféle whiskykészítési hagyomány létezik, - tisztán, szódával, jéggel... hogyan "szabad" inni, - miként kóstoljuk és kóstoltassuk a whiskyt. Kezdőknek és haladóknak, óvatosaknak és elszántaknak egyaránt kötelező olvasmány, sőt útitársnak sem utolsó, kivált, ha egy vérbeli whiskyországba indulunk, vagy otthon megbontunk egy jóféle palackkal.
KOVÁCS DÁVID GÁBOR whiskyszakértő két évtizede tevékenykedik a whiskyiparban, foglalkozik márkaépítéssel, a whisky kultúrtörténetének és aromatikájának tanulmányozásával.
A budapesti Whisky Show és a Magyarországi Whisky Egyesület alapítója, és 2004 óta az egyesület Whisky Klubjának vezetője. Azon szerencsések közé tartozik, akik munkahelyükön is a hobbijuknak élhetnek.
Amennyiben az Ön által választott könyvesbolt neve mellett
1-5
szerepel, kérjük kattintson a bolt nevére, majd a megjelenő elérhetőségeken érdeklődjön a készletről és foglalja le a könyvet.