kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Julie Morris - Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi]

Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi]

Julie Morris

Édesvíz Kiadó , Megjelenés: 2016. április 29.
eKönyv
 
A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN. Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most...
3190 Ft
Sikeres rendelés után azonnal letölthető.
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2967 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Robotok és birodalom

Isaac Asimov

2990 Ft
2541 Ft
15%

A legkisebb boszorkány

Lázár Ervin

2699 Ft
2294 Ft
15%

A 13. HARCOS

Michael Crichton

2600 Ft
2210 Ft
15%

Robotok és birodalom

Isaac Asimov

2990 Ft
2541 Ft
15%

Robotok és birodalom

Isaac Asimov

2990 Ft
2541 Ft
15%

Utolsó csók

Laurelin Paige

3499 Ft
2974 Ft
15%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN. Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? ,,Van valami különleges ezekben az ételekben... olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető." Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig... ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is! A szerzőről A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Women's Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak.
Könyv adatok
Cím: Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi]
Szerző: Julie Morris
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Megjelenés: 2016. április 29.
ISBN: 9789635295364
Olvasson bele a Superfood a konyhában - Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből [eKönyv: epub, mobi] c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet