kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Szabolcs Toró - Ételeink hatása életünkre és egészségünkre, az epigenetika tudományának térhódítása [eKönyv: pdf, epub, mobi] eKönyv

Ételeink hatása életünkre és egészségünkre, az epigenetika tudományának térhódítása [eKönyv: pdf, epub, mobi]

Szabolcs Toró

Publio , Megjelenés: 2014. április 02.
eKönyv
 
Mára már egyre szélesebb körökben elfogadottá vált az a tény, hogy a táplálkozási-összetevők befolyásolni tudják egyes gének működését és szabályozhatják a metabolizmust...az élelmiszerek mennyisége mellett azok minősége is fontos tényező egészségünk...

800 Ft
Sikeres rendelés után azonnal letölthető.
Ez a termék törzsvásárlóként akár 744 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Mára már egyre szélesebb körökben elfogadottá vált az a tény, hogy a táplálkozási-összetevők befolyásolni tudják egyes gének működését és szabályozhatják a metabolizmust...az élelmiszerek mennyisége mellett azok minősége is fontos tényező egészségünk megőrzésében...az epigenetika tudománya az élelmiszerek rejtélyes hatásait is fürkészi, amelyek ismeretében nem csak mi, de rajtunk keresztül az utódok is egészségesen kezdhetik el életüket világunkban."Az egészségtudományok fejlődése, ha nem is hasonló nagy iramú és látványos mint egyes technológiai ágazatoké, de az elmúlt években rendkívül felgyorsult és jelentős felfedezéseket tudhat magáénak. Szokták ezt az évszázadot a biológiai tudományok évszázadának is nevezni. Valóban, a humán genom feltérképezésének sikeressége ehhez a címhez nagyban hozzájárult. Mint ahogy ahhoz is, hogy egyre többet tudjunk a genetikában rejlő, szervezetünket befolyásoló és irányító folyamatokról, egészség megőrzésének és betegség létrejöttének titkairól és okairól. A genetika tudományához való hozzáférés azonban azt is megengedte, hogy mélyebb rétegekben pillanthassanak be a tudósok, az epigenetikai (szabad fordításban genetika fölötti) rétegekbe. Ezek olyan, környezetünk és életmódunk által befolyásolható rendszerek, amelyek képesek hatást gyakorolni a kódolt genetikára is. Napjainkban és az elmúlt években e téren rengeteg felfedezés született, amelyek alapszinten való ismerete is, az érdekesség mellett hasznos is lehet számunkra. A könyv sorai ezen felfedezéseket és az ebből levonható következtetéseket hivatott a nagyközönség számára bemutatni, nem elvonatkoztatva a tartalmat a tudományos alátámaszthatóságtól sem, amit a tudományos folyóiratokban is publikált tényekre, esettanulmányokra való hivatkozás biztosít. Téve mindezt táplálkozástudományi szemszögből értelmezve és értékelve, egyúttal megismerkedve azokkal az élelmiszerekkel és élelmiszer-összetevőkkel is, amelyek epigenetikai utakon keresztül képesek ránk hatni. Fedezzük együtt fel ezeket.
Könyv adatok
Cím: Ételeink hatása életünkre és egészségünkre, az epigenetika tudományának térhódítása [eKönyv: pdf, epub, mobi]
Szerző: Szabolcs Toró
Kiadó: Publio
Megjelenés: 2014. április 02.
ISBN: 9789633812853
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet