Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   

Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Cosima Bellersen Quirini

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Kiadó: Saxum Kiadó
Oldalszám: 128 oldal
Megjelenés: 2017. július 31.
Méret: 250 mm x 176 mm
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155178986

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

2380 Ft     2800 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2184 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Kathryn Taylor

Kathryn Taylor - KARÁCSONYI KÜLDETÉS
2380 Ft
2800 Ft
15%
megtakarítás

Debbie Macomber

Debbie Macomber - Tizenkét nap karácsonyig
1992 Ft
2490 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
o tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
o különleges kenyerek, péksütemények
o ecet és bor készítése házilag

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...