kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Cosima Bellersen Quirini - Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Cosima Bellersen Quirini

Saxum Kiadó , Megjelenés: 2017. július 31.
Könyv
 
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal...
2380 Ft 2800 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2213 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is.
Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak!
A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban:
? tartósítás sóban és tejsavas erjesztés
o tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
o különleges kenyerek, péksütemények
o ecet és bor készítése házilag
Könyv adatok
Cím: Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!
Szerző: Cosima Bellersen Quirini
Kiadó: Saxum Kiadó
Oldalszám: 128 oldal
Megjelenés: 2017. július 31.
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155178986
Olvasson bele a Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen! c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet