Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   

T. COLIN CAMPBELL - THOMAS M. CAMPBELL

Kína-tanulmány - Megdöbbentő felismerések a táplálkozással, az egészség és az egészséges testsúly megőrzésével kapcsolatban
[előrendelhető]

Kiadó: Park könyvkiadó
Várható megjelenés: 2018
ISBN: 9789633554012

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

4720 Ft     5900 Ft

20% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4307 Ft
Szállítás: megjelenés után
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

BARNA IMRE

BARNA IMRE - Pont fordítva  ÜKH2018
2804 Ft
3299 Ft
15%
megtakarítás

PHILIP YANCEY - TIM STAFFORD

PHILIP YANCEY - TIM STAFFORD - 180 nap alatt a Biblián át
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

David Perlmutter

David Perlmutter - Gabona agy
2890 Ft
3400 Ft
15%
megtakarítás

Thürmer-Balogh Lejla

Thürmer-Balogh Lejla - Melletted - A múlt labirintusa
2796 Ft
3290 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

RÖVID TARTALOM
Egészségünk elsősorban a táplálkozásunktól függ: attól, hogy mit eszünk reggel, délben és este. A Kína-tanulmány, a világ mindeddig legátfogóbb táplálkozástudományi felmérése világosan és közérthetően mutatja be, milyen összefüggés van a táplálkozás és a leggyakoribb betegségek - szívbetegség, elhízás, cukorbetegség, rák és autoimmun betegségek - között. Szerzője, Dr. T. Colin Campbell, a Cornell Egyetem professzora, miközben számtalan táplálkozással kapcsolatos tévhitet és mítoszt oszlat el, rengeteg hasznos és megszívlelendő tanáccsal szolgál. Nemcsak a szakembereknek, de főként és elsősorban a széles nagyközönségnek. A táplálkozástudomány legfrissebb eredményei megcáfolhatatlanok. Aki változtat az étrendjén, az drasztikusan csökkentheti a rák, a szívbetegségek, az elhízás és a cukorbetegség kockázatát.
Colint T. Campbell (1934) biokémikus, táplálkozáskutató. Fő kutatási területe a táplálkozás egészségre gyakorolt hatása. A Cornell Egyetem Jacob Gould Schurman professor emeritusa, több mint 300 tudományos cikk szerzője. Az 1980-as években az egyik vezetője volt annak a nagyszabású brit-kínai projektnek (Kína-tanulmány), amely a táplálkozási szokások és a rák, a szív- és anyagcsere-betegségek kialakulása közötti összefüggéseket kutatta.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...