Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Pálinkás Norbert

100% Disznó

Kiadó: Geopen Kiadó
Oldalszám: 224 oldal
Megjelenés: 2016. november 11.
Méret: 210 mm x 270 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155331756

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5941 Ft     6990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 5452 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

BEREZNAY TAMÁS

BEREZNAY TAMÁS - EGYSERPENYŐS RECEPTEK
3992 Ft
4990 Ft
20%
megtakarítás

CARLIN, ÁINE

CARLIN, ÁINE  - LEGYEN VEGÁN
3740 Ft
4400 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Rotraut Susanne Berner

Rotraut Susanne Berner - Őszi böngésző
2890 Ft
3400 Ft
15%
megtakarítás

BAGDY EMŐKE

BAGDY EMŐKE - Hogyan lehetnénk boldogabbak?
2677 Ft
3150 Ft
15%
megtakarítás

Bíró Szabolcs

Bíró Szabolcs - Anjouk I. - Liliom és vér
2792 Ft
3490 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos - sőt újra egyre divatosabb - házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában. A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni - nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...