Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

LIPTAI ZOLTÁN - CSIGÓ LÁSZLÓ

33 PALEOLIT SÜTEMÉNY /LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Kiadó: Totem Kiadó
Oldalszám: 64 oldal
Megjelenés: 2013. szeptember 04.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789635904815

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1189 Ft     1399 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1091 Ft
Szállítás: 3-6 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

KOVÁCS MÁRIA

KOVÁCS MÁRIA - Csípős és fűszeres ízek
1192 Ft
1490 Ft
20%
megtakarítás

 - KÉREM A KÖVETKEZŐT 3.
940 Ft
990 Ft
5%
megtakarítás

Anna Gavalda

Anna Gavalda - Szerettem őt
1992 Ft
2490 Ft
20%
megtakarítás

 - KÉREM A KÖVETKEZŐT 4.
949 Ft
999 Ft
5%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében mesterszakácsunk a paleolit táplálkozás kedvelőit lepte meg ínycsiklandó süteményekkel, melyeket önök is könnyedén elkészíthetnek otthonukban! A paleolit étrend a kőkori ember táplálkozását ajánlja a 21. század emberének, vagyis hogy tartózkodjunk a tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásától. Ennek fontosságát azért hangsúlyozza, mert a gabona- és tejfogyasztás csak az utóbbi tízezer évben vált táplálkozásunk részévé, ezért ezeket nem tudja szervezetünk kellő mértékben megemészteni, illetve túl sok szénhidrátbevitelt jelent a testünknek. Erre kínál megoldást a zöldség- és gyümölcsfogyasztás, a húsevés és az olajos magvak beépítése mindennapi táplálkozásunkba. A paleolit étrend szerencsére nemcsak előételeket, leveseket és főételeket foglal magában, hanem kiterjed a desszertekre is. Ezek a cukrász remekek gondosan megválogatott, különlegesebb alapanyagokból készülnek, mint a megszokottak. A modern, finomított gabonafajták helyett (kis mennyiségben zab megengedett!) olajos magvakból készült liszteket használunk a készítésükhöz, például mandulalisztet. Friss, hozzáadott cukor nélkül, napon szárított gyümölcsök, tojás bátran kerülhet a paleolit süteményekbe. Fehércukor helyett nyírfacukrot vagy xilitet használjunk, a hagyományos tehéntejet pedig kókusz-, mandula- vagy kölestejjel helyettesítsük, esetleg frissen facsart gyümölcslevekkel. Ezekből a gondosan megválogatott alapanyagokból újszerű, finom, gyorsan elkészíthető és egészséges süteményeket süthetünk. Kellemes időtöltést kívánunk a konyhában!

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...