Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Paul Bocuse

A főzés magasiskolája #

Kiadó: Geopen Kiadó
Oldalszám: 720 oldal
Megjelenés: 2017. november 07.
Méret: 300 mm x 220 mm x 30 mm
ISBN: 9786155331886

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

17910 Ft     19900 Ft

10% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 16517 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Jamie Oliver

Jamie Oliver - Karácsonyi receptek #
6375 Ft
7500 Ft
15%
megtakarítás

Lotto, Beau

Lotto, Beau - Láss csodát - A valóság más szemmel
3199 Ft
3999 Ft
20%
megtakarítás

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully - NOPI
4792 Ft
5990 Ft
20%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Safari

Safari - Safari Lovak és lovasok kollekció (679704)
2609 Ft
2899 Ft
10%
megtakarítás

 - LovakMit? Miért? Hogyan? Foglalkoztató
1232 Ft
1450 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
? 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
? 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
? Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
? Részletgazdag leírások.
? Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...