kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Paul Bocuse - A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse

A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse

Paul Bocuse

Geopen Kiadó , Megjelenés: 2018. június 20.
Könyv
 
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL250 fotóval illusztrált technikai eljárás.70 eredeti...
17910 Ft 19900 Ft
10%
Szállítás: 3-6 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 16656 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!

"A boldogság a konyhában lakozik."
Paul Bocuse
Könyv adatok
Cím: A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse
Szerző: Paul Bocuse
Kiadó: Geopen Kiadó
Oldalszám: 718 oldal
Megjelenés: 2018. június 20.
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155724565
Olvasson bele a A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse c. könyvbe! (PDF)
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet