Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Paul Bocuse

A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse

Kiadó: Geopen Kiadó
Oldalszám: 718 oldal
Megjelenés: 2018. június 20.
Kötés: Kötött
ISBN: 9786155724565

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

17910 Ft     19900 Ft

10% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 16517 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay - Gordon Ramsay főzőiskolája
6375 Ft
7500 Ft
15%
megtakarítás

-

- - Rubik-fejtörők - 101 elképesztő logikai feladvány
2549 Ft
2999 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!

"A boldogság a konyhában lakozik."
Paul Bocuse

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...