Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Sívó Mari (szerk.)

Almás szakácskönyv

Kiadó: Corvina Kiadó
Oldalszám: 63 oldal
Megjelenés: 2004
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9631353273

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

1250 Ft


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1163 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 új egytálétel
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás

Eisenstock Ildikó

Eisenstock Ildikó - Az alma
2121 Ft
2495 Ft
15%
megtakarítás

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY

LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY - 99 új tésztaétel
2465 Ft
2900 Ft
15%
megtakarítás

Sívó Mari (szerk.)

Sívó  Mari  (szerk.) - TÖLTÖTT ÉS RAKOTT ÉTELEK
1250 Ft
2500 Ft
50%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Az alma a világ egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcse, jóformán majd mindenütt megterem. Sokféle almát vehetünk, a savanykás ízűtől az édesig, a leveses, kemény húsútól a porhanyós, omlósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek, számtalan fogáshoz használhatjuk – csak a legfontosabbakat említve: előételekhez, salátákhoz, húsételekhez, süteményekhez.

Könyvünkben az almával készíthető ételek legjobb receptjeit gyűjtöttük össze, elkészítésükhöz sok sikert, elfogyasztásukhoz jó étvágyat kívánunk.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...