kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Sívó  Mari  (szerk.) - Almás szakácskönyv

Almás szakácskönyv

Sívó Mari (szerk.)

Corvina Kiadó , Megjelenés: 2004. január 01.
Könyv
 
Az alma a világ egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcse, jóformán majd mindenütt megterem. Sokféle almát vehetünk, a savanykás ízûtõl az édesig, a leveses, kemény húsútól a porhanyós, omlósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek,...
1250 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 1163 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Az alma a világ egyik legismertebb, legkedveltebb gyümölcse, jóformán majd mindenütt megterem. Sokféle almát vehetünk, a savanykás ízûtõl az édesig, a leveses, kemény húsútól a porhanyós, omlósig. Éppen ilyen sokféle elkészítési módja van ennek a paradicsomi gyümölcsnek, számtalan fogáshoz használhatjuk – csak a legfontosabbakat említve: elõételekhez, salátákhoz, húsételekhez, süteményekhez.

Könyvünkben az almával készíthetõ ételek legjobb receptjeit gyûjtöttük össze, elkészítésükhöz sok sikert, elfogyasztásukhoz jó étvágyat kívánunk.
Könyv adatok
Cím: Almás szakácskönyv
Szerző: Sívó Mari (szerk.)
Kiadó: Corvina Kiadó
Oldalszám: 63 oldal
Megjelenés: 2004. január 01.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9631353273
Sívó Mari (szerk.) további művei
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet