Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Ghayour, Sabrina

Az Ezeregy éjszaka ízei - Közel-keleti konyha mindenkinek
[előrendelhető]

Kiadó: Bookline Magyarország Kft.
Oldalszám: 240 oldal
Várható megjelenés: 2018. szeptember 15.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634333371

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5200 Ft     6500 Ft

20% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4745 Ft
Szállítás: megjelenés után
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Szatmári Ferenc

Szatmári Ferenc - nemfőzelék - hanem 35 saláta
3399 Ft
3999 Ft
15%
megtakarítás

Carol Wilson és Sue Quinn

Carol Wilson és Sue Quinn - STREET FOOD
6800 Ft
8500 Ft
20%
megtakarítás

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully - NOPI
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás

Hémangi Dévi Dászi

Hémangi Dévi Dászi - Illatok, utcák, India
3192 Ft
3990 Ft
20%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

RINZLER, CAROL ANN

RINZLER, CAROL ANN - Étkezz okosan! - Tantusz Könyvek
2890 Ft
3400 Ft
15%
megtakarítás

SOLTESZ, DITKE

SOLTESZ, DITKE - Női intim szféra
2541 Ft
2990 Ft
15%
megtakarítás

DR. MÁTÉ GÁBOR

DR. MÁTÉ GÁBOR - A sóvárgás démona
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

100 modern és könnyen elkészíthető étel a Földközi-tenger déli és keleti partvidékéről

Ha egy ételnek perzsa, török vagy arab neve van, sokan azt gondolják, hogy biztosan nagyon nehéz elkészíteni. Sabrina Ghayour azonban bebizonyítja, hogy a közel-keleti konyhaművészet egyszerű és elérhető, az ételek elkészítésében pedig a legtöbbször semmi nehézség sincs.
Az iráni származású brit szakács nemcsak bemutatja a Közel-Kelet klasszikus fogásait, hanem újrafogalmazza ezeket, s leszámol azzal az előítélettel, miszerint a közel-keleti ételek elkészítése időigényes és bonyolult. Ahhoz, hogy egy étel finom és különleges legyen, nem kell egymillió hozzávaló - sokszor elég néhány fűszer és hasznos tipp arról, mire valók, és milyen sokszínűen használhatjuk őket.

"Hatéves koromban kezdtem el perzsa ételeket főzni, de mivel olyan családban nőttem fel, amelyre a török, az arab, az örmény és az afgán kultúra, illetve gasztronómia is hatott, a repertoárom idővel kibővült ezekkel az ízekkel is. Mára megismertem a trükköket, amelyekkel a perzsa és a közel-keleti receptek egy része leegyszerűsíthető, s így olyan stílusban tudok főzni, ami illik a mindennapjaimhoz. Semmi rendetlenség, semmi hűhó, csak egyszerű, finom ételek - így szeretek enni, így szeretek főzni, és ilyen ételeket osztok most meg veletek."
Sabrina Ghayour

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...