Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

MARTIN KINTRUP

BURGEREK NAGYKÖNYVE #

Kiadó: Kossuth Kiadó
Oldalszám: 144 oldal
Megjelenés: 2017. szeptember 05.
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
ISBN: 9789630987370

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

4080 Ft     4800 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3744 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Fördős Zé

Fördős Zé - Megúszós kaják #
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás

 - Süssünk steaket! - Kedvenc receptjeim
331 Ft
390 Ft
15%
megtakarítás

AGNESE BENASSAI

AGNESE BENASSAI - SPAGETTI ÉS TÁRSAI - MÁGNESZÁRAS DOBOZ
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

Pálinkás Norbert

Pálinkás Norbert - 100% Disznó
5941 Ft
6990 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Sarah Dunant

Sarah Dunant - A Borgiák bosszúja
3192 Ft
3990 Ft
20%
megtakarítás

 - Karácsonyi készülődés
501 Ft
590 Ft
15%
megtakarítás

Philip K. Dick

Philip K. Dick - Emlékmás
3128 Ft
3680 Ft
15%
megtakarítás

Andrea Slonecker

Andrea Slonecker - Perec? Pereclek!
3400 Ft
4000 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

"Az utóbbi években a konyhaművészet újra felfedezte a kreatív street foodot, amihez hozzátartozik a hamburger reneszánsza is. A legfinomabb húspogácsákkal, ropogós, mégis puha zsemlékkel, fűszeres szószokkal és mindenféle csábító extrával a konyhaművészet mostohagyermekéből a burger egy külön életstílust képviselő trend étellé vált.
A magam részéről, köszönöm, de megvagyok a gyorsétteremláncok satnya burgerutánzatai nélkül - a saját készítésű burger a menő! A legjobb összetevőkből készült házi hamburger valódi kinyilatkoztatás, amely a saját készítésű hamburgerzsemlénél és húspogácsánál kezdődik, és a szószoknál, a köreteknél és a salátáknál ér véget. A receptek összetevői közül, amit lehet, mindent magam készítek el - és higgyék el nekem, a különbség leírhatatlan.
Az amerikai étkezési kultúra hatásai mellett szívesen merítek ihletet a mediterrán, keleti és ázsiai konyhaművészetből is. Az olyan újdonságok, mint a pesto, humusz vagy az algasaláta, teszik a burgerek világát még színesebbé, ízesebbé és változatosabbá.
A burgerpogácsa készülhet marhahúsból, lassan sült sertéshúsból, halból, sajtból, sőt lehet vegetáriánus vagy akár vegán is: számomra minden burger egy műalkotás. 40 fantáziadús burgerrecepttel és még ugyanennyi zsemle-, húspogácsa-, szósz-, köret- és salátarecepttel Ön is egy csapásra a burgerkészítés mesterévé válik.

"

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...