kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Bittera Dóra - Molnár Tamás - Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

Bittera Dóra - Molnár Tamás

MAGYAR GASZTRONÓMIAI EGYESÜLET , Megjelenés: 2017. november 29.
Könyv
 
Szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar "gasztroforradalmat" eredeztetik....

4675 Ft 5500 Ft
15%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4348 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar "gasztroforradalmat" eredeztetik. Az írások 2003-2011 között jelentek meg a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában.
Jelen kötet egy átdolgozott válogatás, sok recepttel bővítve. Könyv azoknak, akik tudnak és szeretnek főzni. És azoknak, akik nem tudnak és talán (még?) nem is akarnak főzni.

A Konyhauniverzum a Bűvös Szakács könyvsorozat első kötete.
A szerzők

Molnár B. Tamás a nyugat-berlini Zeneakadémián diplomázott. Gyerekkorától szenvedélyesen főz, nyolc nyelven gyűjti a szakkönyveket. 2003-ben kezdett publikálni gasztronómiai cikkeket Bittera Dórával a Magyar Nemzetben, a Gusto Magazinban, a Magyar Konyhában, a Bűvös Szakács blogon. 2008 és 2016 között az Alexandra Étteremkalauz, majd a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz főszerkesztője volt; televíziós gasztrosorozatot vezet.

Bittera Dóra az ELTE BTK angol-francia szakán végzett, tíz évig volt szerkesztő a müncheni Szabad Európa Rádió magyar osztályán. 2003 óta Molnár B. Tamással közösen ír gasztronómiáról, szerkeszti és fotózza a Bűvös Szakács blogot.

A szerzők adaptálásában jelent meg 2016-ban A főzés tudománya című konyhatechnológiai alapmű.

Könyv adatok
Cím: Bűvös Szakács - Konyhauniverzum
Szerző: Bittera Dóra - Molnár Tamás
Kiadó: MAGYAR GASZTRONÓMIAI EGYESÜLET
Oldalszám: 352 oldal
Megjelenés: 2017. november 29.
ISBN: 9786155829000
Szerzőről
Bittera Dóra - Molnár Tamás további művei
Bolti készlet  
Vélemény:
írta: Tóth Szilvia | 2019.08.21.
Remek könyv, csakúgy, mint a blogjuk.


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet