Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

Bittera Dóra - Molnár Tamás

Bűvös Szakács - Konyhauniverzum

Kiadó: MAGYAR GASZTRONÓMIAI EGYESÜLET
Oldalszám: 352 oldal
Megjelenés: 2017. november 29.
ISBN: 9786155829000

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5865 Ft     6900 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 5382 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully

Yotam Ottolenghi - Ramael Scully - NOPI
5091 Ft
5990 Ft
15%
megtakarítás

Vajda Mihály

Vajda Mihály - Szög a zsákból
3599 Ft
4499 Ft
20%
megtakarítás

Cserna Szabó András - Fehér Béla

Cserna Szabó András - Fehér Béla - EDE A LEVESBEN
2792 Ft
3490 Ft
20%
megtakarítás

MARÉK VERONIKA

MARÉK VERONIKA - KIPPKOPP KARÁCSONYA
2040 Ft
2400 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Pamela Druckerman

Pamela Druckerman - Nem harap a spenót
2966 Ft
3490 Ft
15%
megtakarítás

BRASKÓ CSABA

BRASKÓ CSABA - MÚZSA
2443 Ft
3490 Ft
30%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Szórakozató konyha- és kultúrtörténet. Világutazás Párizstól Peruig, Bécs, Thaiföld, San Francisco, Toszkána, az ókori Egyiptom és a középkori Vikingföld érintésével. Válogatás a legendás cikksorozatból, amelyből sokan a magyar "gasztroforradalmat" eredeztetik. Az írások 2003-2011 között jelentek meg a Magyar Nemzet hétvégi magazinjában.
Jelen kötet egy átdolgozott válogatás, sok recepttel bővítve. Könyv azoknak, akik tudnak és szeretnek főzni. És azoknak, akik nem tudnak és talán (még?) nem is akarnak főzni.

A Konyhauniverzum a Bűvös Szakács könyvsorozat első kötete.
A szerzők

Molnár B. Tamás a nyugat-berlini Zeneakadémián diplomázott. Gyerekkorától szenvedélyesen főz, nyolc nyelven gyűjti a szakkönyveket. 2003-ben kezdett publikálni gasztronómiai cikkeket Bittera Dórával a Magyar Nemzetben, a Gusto Magazinban, a Magyar Konyhában, a Bűvös Szakács blogon. 2008 és 2016 között az Alexandra Étteremkalauz, majd a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz főszerkesztője volt; televíziós gasztrosorozatot vezet.

Bittera Dóra az ELTE BTK angol-francia szakán végzett, tíz évig volt szerkesztő a müncheni Szabad Európa Rádió magyar osztályán. 2003 óta Molnár B. Tamással közösen ír gasztronómiáról, szerkeszti és fotózza a Bűvös Szakács blogot.

A szerzők adaptálásában jelent meg 2016-ban A főzés tudománya című konyhatechnológiai alapmű.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

(eddig 1 vélemény)  Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

   írta: Tóth Szilvia 2017. december 28.

Remek könyv, csakúgy, mint a blogjuk.