kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

MÁRK SZONJA - Édesem-sorozat

Édesem-sorozat

MÁRK SZONJA

BOOOK KIADÓ KFT. , Megjelenés: 2019. október 08.
Könyv
 
Márk Szonja: Édesem-sorozat

Márk Szonja az Édesem Tortaműhely tulajdonosa. Fanatikus cukrász, munkája a hobbija.

Főzz be és süss!

A lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és...

8491 Ft 9990 Ft
15%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 7792 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Márk Szonja: Édesem-sorozat

Márk Szonja az Édesem Tortaműhely tulajdonosa. Fanatikus cukrász, munkája a hobbija.

Főzz be és süss!

A lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A könyvben 10-féle lekvár- és 30 süteményrecept várja, hogy befőzd, illetve megsüsd őket!

Édes ajándékok

Nem kell ahhoz felforgatni a konyhát, vagy boltok tucatjait végigjárni, hogy különleges finomságokkal lepd meg barátaidat. Ebben a könyvben 42 finomabbnál finomabb, otthon elkészíthető édes ajándék receptjét találod meg, hogy sose érjenek felkészületlenül az ünnepek.

Kekszek

Kekszet sütni mindenki tud! Elég hozzá egy klassz recept, egy kis önbizalom, és néhány jó alapanyag a mennybe repítheti az embert. A szerző 40 legkedvesebb kekszreceptjét válogatta össze, köztük összekeverős és töltött változatokat, kicsiket, nagyokat, sósakat vagy éppen édeseket.
Könyv adatok
Cím: Édesem-sorozat
Szerző: MÁRK SZONJA
Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT.
Megjelenés: 2019. október 08.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155417481
Méret: 200 mm x 150 mm x 45 mm
Szerzőről
MÁRK SZONJA művei
"Márk Szonja vagyok, fanatikus cukrász, az a mázlista, akinek a hobbija lett a munkája.
Gondoltam egy merészet, és korábbi, jól menő munkámat hátrahagyva, felnőtt fejjel kitanultam egy számomra teljesen új szakmát, bölcsészdiplomáim mellé szereztem szakmunkás bizonyítványt, és beálltam cukrásznak. Eddig még nem bántam meg.
2009-ben, fejlődésemet dokumentálandó, elindítottam az Édesem blogot, ami azóta túlnőtt a kezdeti célon. Ma az tölt el örömmel, ha utánam csináljátok az itt közölt recepteket, és ti is velem örültök, ha jól sikerül.
Igazi megszállott vagyok, mindig tanulni akarok, gyűjtöm a témába vágó nemzetközi magazinokat és könyveket, ha kell, éjjel is nekiállok egy-egy új recept kipróbálásának. A modern, házias süteményeket szeretem, amikből árad az otthon melege. A receptek kiválasztásakor mindig az újító szándék vezérel.
Imádok embereket etetni.
Találkozhattok a desszertjeimmel az Erzsébet téri Akvárium éttermében vagy velem személyesen a Makifood főzőiskolában.

- Őrülten édesszájú vagyok, és mivel nem találtam a cukrászdákban olyan sütiket, amilyeneket enni szerettem volna, anyukám pedig nem tudott sütni, elkezdtem magamnak intézni a dolgot és ebből lett ez az egész cukrászosdim.
- Mindig csak az evésre gondolok, ha fogyózom, akkor pláne.
- Jelenleg keresem a hobbim, miután a hobbim lett a hivatásom.
- Az ideális pillanat: én a konyhában sütök, a férjem a pultban főzi a kávét a vendégeinknek, a gyerekeink pedig a Millenáris füvén ülve nyalják boldogan a házi jégkrémünket.
- Ha éppen nem állva sütök, akkor valahol ülve olvasok."
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet