Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

-

Food Truck

Kiadó: Libri Kiadó
Oldalszám: 184 oldal
Megjelenés: 2017. szeptember 01.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789634332374

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

4249 Ft     4999 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3899 Ft
Szállítás: 1-2 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

Ken Follett

Ken Follett - A tűzoszlop - Kingsbridge-trilógia 3.
4241 Ft
4990 Ft
15%
megtakarítás

Havas Dóra

Havas Dóra - Álmaim cukrászdája
5941 Ft
6990 Ft
15%
megtakarítás

Jenny Colgan

Jenny Colgan - Kalamajka a Piciny Csodák pékségében
2974 Ft
3499 Ft
15%
megtakarítás
Bővebb ismertető

A modern food truckok először az irodaházakkal sűrűn beépített amerikai nagyvárosokban terjedtek el az 1970-es években, hiszen nagy kereslet volt az általuk kínált gyorsan és könnyen elkészíthető, mégis minőségi ételekre. Innen indultak aztán világhódító útjukra, hogy a 2010-es évek elején végre hozzánk is elérjen a food truck forradalom. Ma már egyre többen keresik a lehetőséget, hogy kipróbálják a jópofa járgányokról árult ételkülönlegességeket. Személyesség, közvetlenség, kreatívan megálmodott és szívvel-lélekkel készített ételek - ezt jelentik ma a food truckok. Könyvünkben megismerhetjük a legmenőbb hazai büfékocsikat és legnépszerűbb receptjeiket: 26 elhivatott csapat adja közre saját, egyéni stílusú és ízvilágú receptúráját, hogy bárki kipróbálhassa otthon is ezeket az ínycsiklandó street food fogásokat. Legyen szó hagyományos orosz vagy mexikói ételről, különleges hamburgerről, fűszeres kolbászról vagy éppen francia süteményről, összeállításunkból mindenki meríthet ötleteket.

"A jó street food egyszerű és nagyszerű, akár egy csoda. Egy csoda, ami a tenyeredben is elfér."
Szabó Győző

"Nincs pincér, aki szervírozzon, nem kell asztalt foglalni, nem kell kiöltözni, csak élvezni az ízeket. A food truckok házhoz hozzák a négy égtáj legjobb kajáit, így lesz a street food a kulináris kultúrák felfedezésének talán legjobb módja."
Kárai Dávid

"A street food a konyha szíve-lelke, ezért egy város lakóinak jóléte, kulináris ízlése éppen az utcai ételek sokszínűségében tárul fel legpőrébben. Ez a legdemokratikusabb konyhai műfaj."
Csíki Sándor gasztronómiai szakíró, FOOD&WINE

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...