kategória
szerző
cím
sorozat
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
Előrendelhető
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

MÁRK SZONJA - Főzz be és süss!

Főzz be és süss!

MÁRK SZONJA

BOOOK KIADÓ KFT. , Megjelenés: 2017. június 16.
Könyv
 
Nem kell ahhoz nagymamának lenned,
hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell
hozzá több tonna termés, több hét sza-
badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze-
reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat
a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy
aztán amikor vége a...
3790 Ft 3990 Ft
5%
Szállítás: 2-6 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 3511 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Nem kell ahhoz nagymamának lenned,
hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell
hozzá több tonna termés, több hét sza-
badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze-
reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat
a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy
aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi-
vel feldobni a süteményeidet, függőségbe
taszítani a családod és a barátaidat.
Márk Szonja, az Édesem cukrásza -
a Boook Kiadó gondozásában tavaly meg-
jelent népszerű Édesem süteményei szer-
zője - legújabb könyvében bebizonyítja ne-
ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat,
pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan.
A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcso-
lódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!
Termék adatok
Cím: Főzz be és süss!
Szerző: MÁRK SZONJA
Kiadó: BOOOK KIADÓ KFT.
Sorozat: Édesem-sorozat
Oldalak száma: 120
Megjelenés: 2017. június 16.
ISBN: 9786155417306
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm
Szerzőről
MÁRK SZONJA művei
"Márk Szonja vagyok, fanatikus cukrász, az a mázlista, akinek a hobbija lett a munkája.
Gondoltam egy merészet, és korábbi, jól menő munkámat hátrahagyva, felnőtt fejjel kitanultam egy számomra teljesen új szakmát, bölcsészdiplomáim mellé szereztem szakmunkás bizonyítványt, és beálltam cukrásznak. Eddig még nem bántam meg.
2009-ben, fejlődésemet dokumentálandó, elindítottam az Édesem blogot, ami azóta túlnőtt a kezdeti célon. Ma az tölt el örömmel, ha utánam csináljátok az itt közölt recepteket, és ti is velem örültök, ha jól sikerül.
Igazi megszállott vagyok, mindig tanulni akarok, gyűjtöm a témába vágó nemzetközi magazinokat és könyveket, ha kell, éjjel is nekiállok egy-egy új recept kipróbálásának. A modern, házias süteményeket szeretem, amikből árad az otthon melege. A receptek kiválasztásakor mindig az újító szándék vezérel.
Imádok embereket etetni.
Találkozhattok a desszertjeimmel az Erzsébet téri Akvárium éttermében vagy velem személyesen a Makifood főzőiskolában.

- Őrülten édesszájú vagyok, és mivel nem találtam a cukrászdákban olyan sütiket, amilyeneket enni szerettem volna, anyukám pedig nem tudott sütni, elkezdtem magamnak intézni a dolgot és ebből lett ez az egész cukrászosdim.
- Mindig csak az evésre gondolok, ha fogyózom, akkor pláne.
- Jelenleg keresem a hobbim, miután a hobbim lett a hivatásom.
- Az ideális pillanat: én a konyhában sütök, a férjem a pultban főzi a kávét a vendégeinknek, a gyerekeink pedig a Millenáris füvén ülve nyalják boldogan a házi jégkrémünket.
- Ha éppen nem állva sütök, akkor valahol ülve olvasok."
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet