Kategória
Szerző
Cím
Kiadó
Leírás
Évszám
Ár
 - 
Mezők között
ÉSVAGY  kapcsolat
 
 
űrlap bezárása | mezők ürítése
E-mail cím:
Jelszó:
Bejelentkezem

Akciók

Újdonságok

Előrendelhető

Líra bolthálózat

Segítség

Fizetés és szállítás

 
Részletes keresés

Főoldal  >  Könyv  >   Ismeretterjesztő  >   Szakácskönyvek  >   

WALTHER KLÁRA

Francia konyha magyar szívvel

Kiadó: Geopen Kiadó
Megjelenés: 2013. december 11.
Méret: 210 mm x 140 mm x 25 mm
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155331152

Bővebb ismertető
olvasóink értékelése  

5091 Ft     5990 Ft

15% megtakarítás


Legyen MOST törzsvásárló
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4672 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap
Törzsvásárlói kedvezmény!
Személyes ajánlatunk Önnek

dr. Balogh-Bóna Klára

dr. Balogh-Bóna Klára - Finoman glutén nélkül
509 Ft
599 Ft
15%
megtakarítás

SZABÓ MAGDA

SZABÓ MAGDA - Egy meszely az fél icce
3391 Ft
3990 Ft
15%
megtakarítás

dr. Balogh-Bóna Klára

dr. Balogh-Bóna Klára - Finoman cukor nélkül
509 Ft
599 Ft
15%
megtakarítás
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

Bartis Attila

Bartis Attila - A nyugalom
2632 Ft
3290 Ft
20%
megtakarítás

Boldizsár Ildikó (szerk.)

Boldizsár Ildikó (szerk.) - Mesék férfiakról - nőknek
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás

Boldizsár Ildikó (szerk.)

Boldizsár Ildikó (szerk.) - MESÉK NŐKRŐL FÉRFIAKNAK
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás

Boldizsár Ildikó

Boldizsár Ildikó - Mesék apákról
2392 Ft
2990 Ft
20%
megtakarítás
Bővebb ismertető

Egy szakácskönyv is elég a polcra! Egy szakácskönyv, amely jóval több, mint receptek gyűjteménye. A főzés filozófiája tárul fel előttünk könnyen érthető és tanulható formában. Aki ezt a könyvet forgatja, rájön, hogy a konyhaművészet milyen könnyen elsajátítható, hogy a bonyolultság nem más, mint egyszerű folyamatok következetes ismétlése. E könyv ismerete felfedi előttünk a konyhaművészet titkait, mesterfogásait, és persze, ami nem mellékes: finom, rafinált, kifinomult ízeit. Klára valamennyi itt tálalt receptjét tucatszor kipróbálta. A bemutatott étkeket a francia konyha legjavából válogatta, saját ízlésére formálta, és ahol szükségesnek tartotta, egy picit magyarosított. Persze csak annyira, mint ahogy egy kis fűszert csippentünk az ételbe. Alkalmazkodva a hazai szokásokhoz és lehetőségekhez. A könyv részletesen tárgyalja a konyhai alapműveleteket és alapkészítményeket, beavat a mártások, előételek, köretek, pástétomok és terrinek titkaiba, mesterfogásokat árul el halakról, rákokról és húsokról. Több mint 300 receptjének elkészítését 250 fázisfotó segíti. A szerző, Walther Klára, francia diplomatafeleségként a világ izgalmas tájait bejárva fejlesztette művészi tökélyre gasztronómiai tudományát. Élelmiszervegyészként, felvértezve precizitással és az alkotóelemek tudományos ismeretével, magyar szívvel és franciás eleganciával vágott neki a főzésnek. Konyháját – évtizedek alatt – a hétköznapi szakácsművészet legmagasabb régióiba emelte, és ezt második hazájában is elismerték. Szakmai tanácsadóként részt vett a Larousse gasztronómiai lexikon magyar kiadásának előkészítésében.

Bolti készlet
Betöltés folyamatban...

Olvasói vélemények

Értékelje Ön is!

Az értékeléshez be kell lépnie.

Erről a termékről még senki nem írt véleményt, legyen Ön az első...