kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

WALTHER KLÁRA - Francia konyha magyar szívvel

Francia konyha magyar szívvel

WALTHER KLÁRA

Geopen Kiadó , Megjelenés: 2013. december 11.
Könyv
 
Egy szakácskönyv is elég a polcra! Egy szakácskönyv, amely jóval több, mint receptek gyűjteménye. A főzés filozófiája tárul fel előttünk könnyen érthető és tanulható formában. Aki ezt a könyvet forgatja, rájön, hogy a konyhaművészet milyen könnyen elsajátítható, hogy...
5091 Ft 5990 Ft
15%
Szállítás: 2-4 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 4735 Ft
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még

A Hajnal bolygó robotjai

Isaac Asimov

Isaac Asimov - A Hajnal bolygó robotjai
2990 Ft
2541 Ft
15%

A géplélek

Ian Tregillis

Ian Tregillis - A géplélek
3490 Ft
2792 Ft
20%

Utolsó csók

Laurelin Paige

Laurelin Paige - Utolsó csók
3499 Ft
2974 Ft
15%

FAZEKASSÁG

Jacqui Atkin

Jacqui Atkin - FAZEKASSÁG
3800 Ft
1900 Ft
50%

Fekete Özvegyek Klubja

Isaac Asimov

Isaac Asimov - Fekete Özvegyek Klubja
2990 Ft
2541 Ft
15%

A rettegés piramisa

Bora Ildikó

Bora Ildikó - A rettegés piramisa
3290 Ft
1645 Ft
50%
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Egy szakácskönyv is elég a polcra! Egy szakácskönyv, amely jóval több, mint receptek gyűjteménye. A főzés filozófiája tárul fel előttünk könnyen érthető és tanulható formában. Aki ezt a könyvet forgatja, rájön, hogy a konyhaművészet milyen könnyen elsajátítható, hogy a bonyolultság nem más, mint egyszerű folyamatok következetes ismétlése. E könyv ismerete felfedi előttünk a konyhaművészet titkait, mesterfogásait, és persze, ami nem mellékes: finom, rafinált, kifinomult ízeit. Klára valamennyi itt tálalt receptjét tucatszor kipróbálta. A bemutatott étkeket a francia konyha legjavából válogatta, saját ízlésére formálta, és ahol szükségesnek tartotta, egy picit magyarosított. Persze csak annyira, mint ahogy egy kis fűszert csippentünk az ételbe. Alkalmazkodva a hazai szokásokhoz és lehetőségekhez. A könyv részletesen tárgyalja a konyhai alapműveleteket és alapkészítményeket, beavat a mártások, előételek, köretek, pástétomok és terrinek titkaiba, mesterfogásokat árul el halakról, rákokról és húsokról. Több mint 300 receptjének elkészítését 250 fázisfotó segíti. A szerző, Walther Klára, francia diplomatafeleségként a világ izgalmas tájait bejárva fejlesztette művészi tökélyre gasztronómiai tudományát. Élelmiszervegyészként, felvértezve precizitással és az alkotóelemek tudományos ismeretével, magyar szívvel és franciás eleganciával vágott neki a főzésnek. Konyháját – évtizedek alatt – a hétköznapi szakácsművészet legmagasabb régióiba emelte, és ezt második hazájában is elismerték. Szakmai tanácsadóként részt vett a Larousse gasztronómiai lexikon magyar kiadásának előkészítésében.
Könyv adatok
Cím: Francia konyha magyar szívvel
Szerző: WALTHER KLÁRA
Kiadó: Geopen Kiadó
Megjelenés: 2013. december 11.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786155331152
Méret: 210 mm x 140 mm x 25 mm
WALTHER KLÁRA további művei
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2012 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by Infosystem s.r.o.. Minden jog fenntartva.
mobil nézet