kategória
szerző
cím
kiadó
ISBN
évszám
ár
-
leírás
A mezők bármelyike illeszkedjen
A mezők mind illeszkedjen
Líra törzsvásárlónak további kedvezmények>
 
 
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Stőgermayer Antal - Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése

Stőgermayer Antal

HERMIT KÖNYVKIADÓ BT. , Megjelenés: 2015. február 06.
Könyv
 
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a...

2755 Ft 2900 Ft
5%
Szállítás: 2-5 munkanap
Ez a termék törzsvásárlóként akár 2562 Ft
Személyes ajánlatunk Önnek
Akik ezt a terméket megvették, ezeket vásárolták még
Részletesen erről a termékről
Bővebb ismertető
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve a hazai sajtóban mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó "restaurateurje", s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren.
Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Könyv adatok
Cím: Halak, vadak elkészítése
Szerző: Stőgermayer Antal
Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Oldalak száma: 190
Megjelenés: 2015. február 06.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155496165
Méret: 210 mm x 140 mm
Szerzőről
Stőgermayer Antal további művei
Bolti készlet  
Vélemény:


Minden jog fenntartva © 1999-2019 Líra Könyv Zrt.
A weblapon található információk közzétételéhez, másolásához a működtetők írásbeli beleegyezése szükséges.
Powered by ERBA 96. Minden jog fenntartva.
mobil nézet